|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Hihi, ale wariat.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Dobry manicure, oj dobry
![]() Młody czadowy, uchachałam się przy oglądaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe ciekawe...... Tak wiec witamy sliczna córcie naszego Jotuna. Tata dumny z pieknych dzieciakow Moze zorganizujemy spacerek (najlepiej w Gdyni zeby kazdy mial w miare blizko) My jestesmy za......i czekamy na odzew KTO JESZCZE CHETNY NA SPACER moze w piatek ok.godz.18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Myyyyyyyyyyyyyyy!
W ten piatek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
W ten piatek
![]() To juz sa trzy wilczaki , kto jeszcze chetny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Tylko w Gdyni gdzie?
Moja znajomosc Gdyni to tylko moj wydzial, skm Maksymiliana i to miejsce gdzie jest akwarium ![]() Ale moze w jakims miejscu na bulwarze? Albo klif? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Powtórnie napisałam powitalnego posta więc przepraszam, z góry jeżeli się pojawi z opóźnieniem, bardzo chętnie bym poznała tatusia mojej szarańczy i jego rodzinę, tylko raczej w ten piątek nie damy rady z mężem się zorganizować w razie zmiany planów będziemy się zgłaszać i ogólnie bardzo się cieszymy, że mamy tutaj tyle nowych możliwości wspólnych spacerów, już się doczekać nie mogę na te wspólne wypady, żeby tylko jeszcze doba była dłuższa to by było super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
[quote=DORA;306010]
![]() ![]() ![]() Ciekawe ciekawe...... Ja też czekałam jakiś czas na publikację pierwszego posta - widać moderator musi ocenzurować świeżaków ![]() W naszym pobliżu mieszka jeden z braciszków Biesa i Białki, ale jeszcze nie bylo okazji się spotkać. Ale mam nadzieję, że już wkrótce to nastąpi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|