![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Z proponowanych na wspominanej wyżej stronce wzorów, bez większych problemów mógłbym przygotować projekty nr 2, 3, 4, 5. Nieco większej obróbce należało by poddać wzory 6 i 9. Reszta niestety wymagała by podjęcia prac w technice sitodruku, a tu konieczne byłoby niestety wyprodukowanie dużej ilości koszulek (min. 100 szt.). Mając na uwadze dotychczasową sprzedaż nie byłoby specjalnie szans na zwrot kosztów produkcji, więc nawet nie podchodziłbym do tematu.
@Karina - Karino, koszulka powinna dotrzeć na dniach. Wysłana została w piątek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
3 i 5 nie są moje więc się nie wypowiadam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
@Gaga - Jeśli wzory dostaną zielone światło, poproszę Cię na pewno o grafiki źródłowe
![]() _______ Mam jeszcze prośbę do osób zamawiających: proszę o odrobinę cierpliwości ![]() Koszulki forumowe nie leżą u mnie na półce we wszystkich możliwych rozmiarach i kolorach, z gotowymi nadrukami. Po Waszym zamówieniu upływa zwykle kilka (2-3) dni zanim paczka z t-shirtami wyrusza w drogę. Przede wszystkim czekam na zaksięgowanie wpłaty na koncie sklepu (co może trwać nawet do 3 dni gdy wysyła się pieniądze na poczcie), następnie zamówione koszulki są kupowane i przygotowywane są nadruki - co zabiera zwykle kolejny dzień i paczka szykowana jest do wysyłki. Kolejny etap to wysyłka z wykorzystaniem Poczty Polskiej - w zalezności od wybranego rodzaju przesyłki, paczka będzie docierać do Was kilka (1-3) dni roboczych (!) - w weekendy pocztowcy mają wolne, więc jeśli w międzyczasie trafi się weekend przesyłki poleżą do poniedziałku. Jedynie paczki priorytetowe są drodze w soboty, ale jeśli Wasz listonosz ma wolne, to i tak przesyłka poczeka, aż wróci do pracy. Może się więc zdarzyć, że od momentu zamówienia, do chwili otrzymania paczki upłynie tydzień, lub dzień, lub dwa więcej... jest to sytuacja normalna i nie ma sensu się denerwować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Szanowni Państwo, sklepik z koszulkami Forum Wolfdog.org zostanie na dwa tygodnie zamknięty (w okresie 01-14.07.2010 r.). Po tym terminie podam nowy adres strony, gdzie będzie można nabyć forumowe t-shirty. Pracujemy nad nową witryną i czekają nas przenosiny na inny serwer.
Niniejszym podawany przeze mnie wcześniej adres www można uznać za nieaktualny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Czekamy na ten nowy adres sklepu z koszulkami, bo mamy kilka zamówień
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |