![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kiltix treba obcas vydrhnut!!! To mam priamo od predavacky v petshope - ked som asi v polke sezony chcel kupit novy tak sa podivila ci ho pes doteraz nemal a ked som jej odpovedal ze ma ale uz nefunguje tak mi poradila vydrhnut - odvtedy ziaden problem az do konca sezony - ale vzdy ked bol na povrchu akoby zamasteny tak som ho vydrhol kefkou v mydlovej vode a horucou vodou dobre oplachol az mal taky matny zvetraly vzhlad a fungoval dalej. toto moze byt problem aj s novym - bohvie kde a ako bol skladovany. Zevraj to nie je treba pri psovi ktory je vonku a pravidelne zmokne alebo sa kupe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Právě že jsem ho už omývala. Mužu ho ještě vydrhnout.
![]() Co se týče toho jestli kiltix smrdí, je trochu cítit, spíš zblízka, ale neni to nijak hrozný a to jsem na to taky dost citlivá(ale ne alergická, to pak muže být ještě jinak) některý obojky skutečně smrdí tak že přijde pes a s ním smrad. Jo to očkování proti borelioze, zrovna jsem o tom někde četla-očkuje se mimo klíštěcí sezonu, což teď rozhodně bohužel neni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To jak teď někdo psal, že letos už účinkují některé věci méně může být pravda, předloni co jsme dávali pipety Fronline a super tak loni nepůsobily. Loni na podzim jsme tedy zkusili Advanix a letos zase a zatím se i přes nadměrné koupání se klíšťata blechy a komáři drží od kožíšků dál. Mám vyzkoušené, že vydrží intensivně cca 2 měsíce (při koupání v řece atd.) Jediné mínus, že pes má dva dny mastný kožíšek za krkem a nad ocasem.
Co se týká těch otravných mušek u koní. taky mám holky u koní a je to pro ně dost nepřijémné pořád třepou hlavou, škradou do krve atd. Koupila jsem si pro sebe na nohy normální repeletní sprej (OZZY je to nějaká novinka - úplně obyčejný repelent z drogerie za 63,-Kč) a když vedele mě holky stáli, tak jsem si jej stříkla do ruky a uši jim, ze vnitř (teda boltce tou vlhkou rukou, aby bylo jasno) vytřela. Holkám to nijak nevadilo ba naopak mušky jim přestali do uší lést. Má to takovou příjemnou nevýraznou vůni tudíš s tím psi neměli zas tak problém a úkol to splinlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem se rozhodla pro obojek scalibor, i kdyz chtela jsem nejdrive alespon skusit diffusil na radu pavla (ten chci koupit i pro sebe). Nevite nekdo, kde se da volne sehnat v praze ten pro psy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Na Mělníku jsem diffusil na psy dnes koupila v běžném zverimexu. Takže v Praze by to mělo být podobně.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
tak budu muset skousit jiny zverimex, dnes jsem v jednom byla arekli mi, ze to uz daaaavno nemeli...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|