![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ardal Conall
|
![]()
UDANEJ ZABAWY ŻYCZYMY!!!
Żałujemy, że nie będziemy szaleć z Wami, ale majowy weekend okazał sie dla nas pracowity. Ale wieczorem piwko otworzymy i zawyjemy do księżyca w ramach solidarności ![]() Najlepszego!!!
![]() |
#2 |
Ardal Conall
|
![]()
Jak tam na spływie, tzn. na spotkaniu na Mazurach?
![]() Nie potopiliście się w strugach deszczu? Czekam na relację ![]()
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
o maaaaaaaaaatko!
Bylo uber extra. Pogoda dopisala. Tylko dzis leje. Ale to juz powrot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuję Wszystkim za spotkanie!
![]() I potwierdzam, że było super! - fantastyczne towarzystwo, szalone psy, dobra pogoda, piękne okolice i świetna zabawa! Zanim Kasia zachwyci nas mnóstwem pięknych zdjęć, mała próbka jak to było: http://picasaweb.google.pl/reviimail...OaflIikpK7zPQ# I jeszcze moje szczególne podziękowania za: - namówienie mnie na wyjazd ![]() - miłych współlokatorów (powtórzę: Garuda była supergrzeczna, nie zadeptała mnie i dała mi spać) - transport mojej osoby w obie strony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Kąpaliście się? ???!!!???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Ta.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Bylo MEGA ZJE FAJNIE . Z róznymi nie zaplanowanymi niespodziewajkami hi hi hi hi
![]() ![]()
Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria Last edited by DanielZ; 03-05-2010 at 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|