|
|
|
|||||||
| Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Tak už jsem se pomalinku začínala těšit, že vzhledem k počtu účastníků bude tentokrát bonitace krátká a rychlá.
Ale teď to začíná vypadat, že správná byla moje první domněnka - že se budete všichni hlásit na poslední chvíli. Tak jen houšť, ať se stihnu připravit na mohutnou účast a není zas na místě takový blázinec. Připomínám, že uzávěrka přihlášek je v pátek 16. 4. v 16:00. Přijímám je na e-mailu [email protected] Potřebuju tyto informace: Jméno psa včetně chov. stanice, pohlaví, datum narození, číslo zápisu, jména, chovky a čísla zápisu obou rodičů, přesnou adresu majitele a chovatele včetně PSČ. Do předmětu mailu napište "svod" nebo "bonitace".
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Ještě jedna užitečná informace v souvislosti se svody, bonitacemi a členstvím v KCHČSV:
Poplatek za svod mladých: Člen klubu - 0 Kč Nečlen klubu - 400 Kč Poplatek za bonitaci: Člen klubu - 400 Kč Nečlen klubu - 800 Kč Jednoduchá rovnice: Členství v klubu 400 Kč + svod 0 Kč + bonitace 400 Kč = 800 Kč + klubový Zpravodaj atd. Pro nečleny svod 400 Kč + bonitace 800 Kč = 1200 Kč A taky jsem se chtěla přimluvit za paní Andrlovou - klubovou pokladní, abyste přišli s co nejpřesnější částkou. Opět v zájmu urychlení a zjednodušení průběhu akce. Díky.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
takze lze se stat clenem klubu az na miste,pokud predlozim vyplnenou prihlasku a 400 kc?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Přesně tak. A to, že bys měla už předem vyplněnou přihlášku, by bylo taky super. Ale bude určitě k dispozici i na místě u paní Andrlové.
Jinak kdo chce mít fóra jako Mellorn, tak přihláška je ke stažení na stránkách klubu: http://www.cswolfdog.cz/index.php?op...tory&Itemid=88
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
diky,uz jsem ji vyplnila. ale mam dotaz,nikde ve vlaknu jsem neobjevila zacatek.mozna jsem to prehledla. je to od 9:00? vim,ze minule se urcite nezacinalo vcas,tak si rikam,jestli tam mam byt zase brzo,to cekani je na cele akci to nejhorsi teda....
ja pojedu do roudnice vlakem,nepojede nekdo z prahy?mohli bychom jet nejak hromadne na levnejsi skupinovku,pokud by se nas seslo vic.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Posilam ti PM.
![]() A na webu vidim zahajeni posuzovani na 8:30. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Zahájení posuzování je sice možná v 8:30, ale zahájení akce jako takové je v 7:00!!!
Je to čistě z organizačních důvodů. Taky bychom radši vstávali v deset, ale to bychom bonitovali do večera. Nezapomeňte, že pes musí projít veterinární prohlídkou a vy zase absolvovat kolečko "přihlášení - zaplacení - odevzdání papírů". Právě proto, aby se tohle co nejvíc zkrátilo, tady vyhlašujeme možnost přihlásit se předem. Na to je ale potřeba, aby za A) se vás přihlásilo co nejvíc a pokud možno co nejdřív (abych nemusela vyplňovat tabulky do 23 hodin jako dneska - jsem taky jenom člověk) a za B) jste poslali kompletní údaje. Od některých jsem dostala přihlášku pouze ve verzi jméno psa+jméno majitele. To je trochu málo. Taky si uvědomte, že na svod a bonitaci jdete se psem jen jednou v (jeho) životě a víte o ní docela dlouho dopředu, tak se snad můžete na to připravit a holt počítat s dřívějším vstáváním, složitější dopravou a pod. Krom toho většinou je možnost na cvičák přijet už v pátek a přespat na místě (případně při té příležitosti pomoci s přípravou cvičáku). Stejná diskuze se tu vedla už před půl rokem... Když si každý řekne, že minule se začínalo taky až později, takže se nic moc nestane, když přijede později i on, tak budeme začínat v poledne a končit v osm večer. A zase se sejde banda kecálků, co by to udělali lépe a všechno vědí nejlíp. Když čtu podobné návrhy, mám dojem, že by bylo nejlepší, kdyby přihlašování předem bylo povinné (jako na výstavy) a kdo nedorazí včas, byl by diskvalifikován. Všichni by chtěli mít liberální podmínky, ale nikdo je nechce dodržovat.....
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|