|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Distinguished Member
|
Abstrahując od sprawy Imina, chciałam uprzejmie zauważyć, że Grzesiek nie mógł dodać fotek, bo podobno jest zabanowany?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
love and terror
|
Quote:
(tzn z konta zony, kto dodal inna sprawa) |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
złośliwy krasnolud
|
Quote:
Ale nie znam historii Imina od poczatku, czemu sie tak wszystko popieprzylo.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Rozumiem już co się stało! Dobrze Margo ze to wyjaśniłaś .Dzięki Ci.
Tak mi żal Imina - nie zasłużył na to co mu ludzie zrobili. Pamietam jak dzis - chcielismy wziąc Imina - ale po rozmowach z Margo zdecydowalismy się na Iduna ( Imbusa). Potem Wiurka - pierwsza włascicielka Imina pisała do nas czy nie chcielibyśmy zamienić sie i wziąć Imina. Teraz dotarło do mnie że ten sam los mógł spotkac Imbusa Niech Imin biega szczęśliwy za Teczowym Mostem[*][*][*]
|
|
|
#5 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
[*] [*] [*] [*]
Zal, ze kolejny brat odszedl od nas w tak bezsensowny sposob Calej sytuacji nie skomentuje, bo jest po prostu zenujaca, a ja mam na dzisiaj dosc zenady... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
I jeszcze żal Margo, że o odejściu 'swojego' szczeniaczka nie dowiedziała się w godny sposób, od właścicieli przed lub choćby i po smutnym fakcie, tylko z przypadkowego maila. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
złośliwy krasnolud
|
Ja jeszcze.
Tylko Margo stanęła tutaj na wysokości jak się dowiedziała jak było, reszta pojechała standardowo 'jontek łap za widły toż to ogr' i jak wyszło że ogr nic złego Iminowi nie zrobił, to udaje że nic nie zrobili. Dlatego Margo mimo że najczęściej się nie zgadzamy :
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|