|
|
|
|||||||
| Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Oživuji téma, aby nezapadlo....
Lidi, hlašte se, ať není tlačenice na poslední chvíli.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Dne 28.3.2010 se bude v Roudnici n.L. na Slavíně konat oficiální nácvik na bonitaci. Prověrka povah bude probíhat od 11 do 13 hod (mimo tento čas nelze povahu nacvičovat). Nácvik měření se bude provádět po zkouškách povahy.
(ZKO pořádá tento víkend brigádu z důvodu přípravy areálu na vylučovací závody - trénink byl doslova vmáčknut do nabitého harmonogramu ZKO, respektujte tedy, prosím, tento časový rozvrh). |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Pokud potřebuješ zkusit měření, tak určitě (časově totéž, co bonitace).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Ještě jsem zapomněla na 2 důležité věci:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Ještě jedna prosba k zájemcům o bonitace a svody: Doplňte mi prosím informace z PP - jména a čísla zápisu rodičů a číslo zápisu vašeho psa. Díky moc.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Tak už jsem se pomalinku začínala těšit, že vzhledem k počtu účastníků bude tentokrát bonitace krátká a rychlá.
Ale teď to začíná vypadat, že správná byla moje první domněnka - že se budete všichni hlásit na poslední chvíli. Tak jen houšť, ať se stihnu připravit na mohutnou účast a není zas na místě takový blázinec. Připomínám, že uzávěrka přihlášek je v pátek 16. 4. v 16:00. Přijímám je na e-mailu [email protected] Potřebuju tyto informace: Jméno psa včetně chov. stanice, pohlaví, datum narození, číslo zápisu, jména, chovky a čísla zápisu obou rodičů, přesnou adresu majitele a chovatele včetně PSČ. Do předmětu mailu napište "svod" nebo "bonitace".
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|