![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
luculda
Dobrej názor. Taky mi připadá naprosto samozřejmé jistit psy jak to jen nejvíce jde. Košík u psa považuju za samozřejmost. Vím, každý to tak nevidí a připadá mu náhubek jako omezování jeho svobody, ale ... Také jsem zažila podobnou historku čsv versus jeho "ubohá" oběť kolie. Na výstavě ve Vojanových sadech jsem stála se svou kamarádkou a jejím čsv u kruhu a pozorovala dění. Najednou se přiřítil volný pes-kolie a plnou parou vrazil přímo do kamarádky psa. Neměl žádný agresivní úmysl, jen prostě neubrzdil svůj pohyb, byl volný a to evidentě notně povznášelo jeho náladu. Čsv pochopitelně belskurychle (tak jak to umí snad jen oni) na "napadení" kolií reagoval a oplatil jí její útok po svém. Jedno jediné kousnutí. Kolie začla opravdu hodně hlasitě naříkat, byla v šoku. Všechny okolo jsem najednou snad i jen svou pouhou přítomností začli pohoršovat...ještě ke všemu jsme měli vlka ![]() Dokonce se tato historka objevila i v Pes přítel člověka. Jinak si ale myslím, že my Češi jsme ještě v tomto ohledu dost opartní. V cizině košíky téměř nezají a když se objevím na nějaké výstavě s okošíkovanými čsv, jsem za raritu. |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|