![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bohužel, už mi toho moc nezbylo. Dost výrobků jsem kdysi porozdával a to málo co mi zůstalo zničilo zubaté štěndo ( Byl jsem naivní, když jsem se domníval že šuplík je bezpečná skrýš
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
No jo, taková kožená halena, to je dobrota. O kolik já už přišla bot? A koženej pásek ručně dělanej... Ještě že nežerou korálky. Jo ale na peří bacha, to jim taky voní.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
O korálkové výšivky jsem taky přišel, ale ty nesežrala, jen rozcupovala. Polštáře, matrace a bundy ani nepočítám
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak zde je fotka te vlci nadhery na hrnku. Je to dost pracna zalezitost. V pripade zajmu: 736448926.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ty co mám jsou dost podobný, jen ten vlk je jiný. I vizigotský nápis je stejný.
Taky jsem měl jednu indiánskou jelenicovou halenu. Teď by se hodila leda tak nějaké divě která ráda ukazuje holé břicho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
[quote=Adrian;283895]Ty co mám jsou dost podobný, jen ten vlk je jiný. I vizigotský nápis je stejný.
Aby ne vzdyt ten napis je tva idea rastamane ![]() Cvakli jsme to vcera u Rudy. Myslim ze by takove dilko mohlo lecktere vlkem posedle srdce potesit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Sorry, nic ve zlém, ale já si nemůžu pomoct, mně ten vlk připomíná spíš potkana...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|