![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nie no rozpacz.....
![]() Dostałam informację od p. Anity, że po kilku dniach policjant-opiekun stwierdził, że pies się nie nadaje do służby, w związku z czym postanowił, że pies zamieszka u niego - zabrał go do swojego domu. Niestety, pies przeskakuje ogrodzenie i ucieka - niestety sąsiadom się, to nie podobało. Czy jest ktoś chętny dać dom temu psu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
to potrzeba zadaszony kojec, cały z siatki? i duży ten kojec tak? no bo gdzie teraz wybiegać takiego psa przeskakującego ogrodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Szybko znudzili sie psem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Może ktoś u Was w kraju jest chętny na zabranie tego psa? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
biedny pies, po raz kolejny sam, musi strasznie cierpiec. az mi sie sciska w srodku, tak szybko sie poddali...jakby nie brali pod uwage ze to pies ktory wiele przeszedl, czego bylo sie spodziewac, ze nagle pies po tym wszystkim nagle zasalutuje i wyrazi swa dozgonna gotowosc do sluzby...?
Glupio sie troche czuje tak narzekajac, sama nie majac nic do zaoferowania, ale szkoda mi tego psiaka...miejmy nadzieje ze znjadzie sie ktos,kto bedzie mogl mu poswiecic wiecej czasu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Czy jest ktoś kto może zaoferować swoją pomoc przy transporcie psa?
Z Dobrocina do Warszawy sprawa jest załatwiona, zależy mi na wparciu - Warszawa - Mazury. Dzięki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Mila, da sie zalatwic, pisz co i jak i bedziemy knuc
![]() |
#9 |
Licho nie śpi...
|
![]()
W bardzo podbramkowej sytuacji również możemy pomóc w transporcie Wawa-Mazury... NIestety tylko w weekendy.
Mila, a co się taraz dzieje z psem? |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|