|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Graba, a o której wszyscy tam jutro będą?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Nie wiem czy przyjdą czy to rozmowa telefoniczna - Marta jak będziesz potrzebowała informacji, to dzwoń do pani Anity
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Jutro dopiero rozmowa telefoniczna. Niestety, tyle to trwa, jednak jest nadzieja.
Zdrowe stawy są warunkiem koniecznym. Plus pierwsze rozeznanie Behawiorysty. Widziałam, że został poruszony temat pomocy finansowej. Wiem, że badania będą darmowe - pies ma jechać do Sułkowic, także będzie psem szkolonym w Związku Kynologii Policyjnej, co się z tym wiąże - wszelkie badania są darmowe. Jednak, ze strony Kierownika padła sugestia pomocy żywieniowej (karma), dla psa, którego mają przyjąć 'nadprogramowo'. Jeśli się uda, taka pomoc się przyda. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Dzięki Mila, że działasz
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
W takim razie czekamy na sygnał do rozpoczęcia zbiórki! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
to ja rozumiem ze bez roznicy jakie beda wyniki HD, pies jedzie do kojcow policii? to juz dobra wiadomosc.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Dokładnie, jak już będziemy mieć jakieś konkrety, podpisaną umowę adopcyjną przez Komendę Stołeczną (psy wybrane przez poszczególne jednostki jadą do Sułkowic, później po sukcesywnym szkoleniu wracają do miast w których 'pilnują porządku'), pomyślimy jak to najlepiej rozwiązać. Myślę, że warto postawić na dowóz karmy, bo tak zawsze będziemy mieć pewność, że to pomoc wyłącznie dla psów. I co jeszcze ważne - policja nie może przyjmować tzw. 'prezentów'.
Wolfin, niestety badanie stawów ma się odbyć przed transportem psa, także dobry stan zdrowia Cara jest wciąż warunkiem koniecznym. Badania są darmowe na miejscu, gdyż będą robione na potrzeby zaświadczeń dla Policji. Graba, co jak co, ale największe 'dzięki' to Tobie Dziękuję! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
dzieki za info
baardzo fajne jesli on pojdzie do pracy a jesli bedzie w Suwalkach to i w gosci potem mozemi podjechac i zerknac jak jemu tam idzie ( mam do Suwalkow okolo 100 km) no i czekami na info jak idzie sprawa dalej, teras to kawal pracy zrobiony ale duzo jescze zostalo. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|