![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Sluchajcie, ja oferuje Pozna... Chodzi o ilosc i szanse na zebranie tylu chetnych... Moze gdyby porozmawiac z Czechami i Niemcami, ktorzy wpadaja na spotkanie to udaloby sie zebrac te 30 osob?
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Ja bym Garudzie zrobila, jesli znalazly by sie fundusze-ot tak dla swietego spokoju... I pewnie tez dla statystyki-zakladam, ze kazdy pies przebadany (niewazne, z jakim wynikiem) jest jakas znaczaca informacja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja mam z Unką kilka wydatków planowanych
![]() ![]() ![]() Inicjatywa jak najbardziej słuszna!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilcza Saga
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Wilcza Saga
|
![]() Quote:
![]() Teraz pozostało zbierać, bo najlepiej byłoby badanie zrobić - później może już nie być takiej okazji. W tym roku Późna zapowiada się faktycznie ciekawie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Jeśli byłaby taka możliwość w Późnej, napewno przebadalibyśmy Kalinkę. A jeśli uda się wynegocjować niższą cenę, to tymbardziej...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
my z Bariną też piszemy się na takie badanie.
Jak tylko będziemy wcześniej znać miejsce i termin dostosujemy sobie wszystko tak, żeby się z nią zjawić. Pozdrawiamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Szanowne: Rona, Margo!
Obawiam się, że to temat-rzeka z serii „bez poł litra nie rozbieriosz” i dlatego nie nadaje się do rozmowy tutaj. Szczególnie, że ściśle łączy się z szeroko pojętą etyką zachowań, rygorem przeprowadzania badań /może to też rola Klubu.../, szczególnym dbaniem o dobór genetyczny przyszłych rodziców, współpracą z genetykami /bo jak widać sprawa wymknęła się spod kontroli/, i dbałością o dobre imię przed Wymiarem Sprawiedliwości... „zjawiska” takie, jak: uczciwość, prawda, zasady –przemilczę. ................ Zorganizowanie badania: super sprawa. Pozdrawiam ................ Gdyby ktoś ”pod spódnicą” ukrywał wstydliwie takie maleństwo, to ja chętnie je przyjmę pod swój dach. ................ |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|