Précédent   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Réponse

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 04/02/2010, 13h39   #1
vlkXY
Junior Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Pavel Voir le message
To je přece blbost, chtít určovat nějaký vzorec, jakou váhu má mít pes podle výšky. Záleží přece i na tom jakou má tělesnou konstituci. Vážení má smysl u štěňat, aby byl přehled, jak po porodu přibývají. Po 2 měsících, podle mého názoru, nemá smysl dále psa vážit (samozřejmě s výjimkou např. veterinárního zákroku, kde je třeba podle hmotnosti dávkovat léčiva). Rozhodující je, jak vypadá. Nic jiného bych neřešil.

jo to je mi docela jasné. proto jsem přiložila adresu s fotkama. váhu a vyšku jsem uvedla jen orientačně. proto bych byla ráda za odpověď na otázku jestli je váha ok. respektive jestli není psica tlustá. já to nemám v oku a raději se poradím

nadruhou stranu chápu, že otázka nebyla položena nejlíp. takže šlo mi hlavně o to, aby ji zhodnotil někdo, kdo je zkušenější - podle fotek

Dernière modification par vlkXY ; 04/02/2010 à 13h41
vlkXY jest offline   Réponse avec citation
Vieux 04/02/2010, 13h43   #2
leila
http://www.tobrok.sk

Par défaut

pokiaľ v pohode nahmatáš rebrá, koreň chvosta nie je obalený veľkou vrstvou tuku, pri priestrannom kluse vidno 2 posledné rebrá a celkovo pohyb je ľahký a nie ťažkopádny, je to ok. treba sa riadiť vlastným "sedliackym rozumom" (selský rozum). váhy čo uvádza štandard sú minimá a nie je správne sa ich držať, každý pes je individualita

a ďalšia vec - toto sa rieši v cca 2 rokoch - či je chudý/tučný, pes je plne vyvinutý

Dernière modification par leila ; 04/02/2010 à 13h49
leila jest offline   Réponse avec citation
Réponse

Outils de la discussion
Modes d'affichage

Règles de messages