![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
To je přece blbost, chtít určovat nějaký vzorec, jakou váhu má mít pes podle výšky. Záleží přece i na tom jakou má tělesnou konstituci. Vážení má smysl u štěňat, aby byl přehled, jak po porodu přibývají. Po 2 měsících, podle mého názoru, nemá smysl dále psa vážit (samozřejmě s výjimkou např. veterinárního zákroku, kde je třeba podle hmotnosti dávkovat léčiva). Rozhodující je, jak vypadá. Nic jiného bych neřešil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
jo to je mi docela jasné. proto jsem přiložila adresu s fotkama. váhu a vyšku jsem uvedla jen orientačně. proto bych byla ráda za odpověď na otázku jestli je váha ok. respektive jestli není psica tlustá. já to nemám v oku a raději se poradím nadruhou stranu chápu, že otázka nebyla položena nejlíp. takže šlo mi hlavně o to, aby ji zhodnotil někdo, kdo je zkušenější - podle fotek Last edited by vlkXY; 04-02-2010 at 13:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
pokiaľ v pohode nahmatáš rebrá, koreň chvosta nie je obalený veľkou vrstvou tuku, pri priestrannom kluse vidno 2 posledné rebrá a celkovo pohyb je ľahký a nie ťažkopádny, je to ok. treba sa riadiť vlastným "sedliackym rozumom" (selský rozum). váhy čo uvádza štandard sú minimá a nie je správne sa ich držať, každý pes je individualita
a ďalšia vec - toto sa rieši v cca 2 rokoch - či je chudý/tučný, pes je plne vyvinutý
www.tobrok.sk Last edited by leila; 04-02-2010 at 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|