![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
- hodowcy (zainteresowani klubem) - właściciele psiaków (z tym żeby GI nie była zbyt liczna proponuje po 1 przedstawicielu z województwa) To pisałem Ja WITEK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Jeśli moja pomoc na coś się przyda, służę swoją osobą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
A ja właśnie się dowiedziałam że GI formuje się gdzieś na jakimiś facebooku (nie wiem co to ale chyba jakiś odpowiednik naszej klasy) i jest już ustalone spotkanie???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
To co, czy to znaczy, że kto pierwszy ten lepszy (w sensie utworzy klub)?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Mogą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() PS. Sorry, nie pomyslalam, ze to moze byc zart... chodzi o ten Klub z kart bonitacji z Osiecznej? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ja myslę że trzeba okreslić miejsce i czas spotkanie GI. Np w marcu i gdzieś w środku Polski.
Zaprosić hodowców - wysyłając list -mailem lub pocztą i poczekać na potwierdzenia. Poprosić hodowców o przygotowanie własnych pomysłów na klub itd. Natomiast włascicieli wilczaków zapytać sie ( na forum) kto w tym terminie chce brać udział w takim spotkaniu. Jak znam życie - na poczatku 50 osób bedzie chciało przyjechać - a przyjedzie 10. Ja moge pomóc w szukaniu jakiegoś miejsca. Moge wysłać cześć zaproszeń. Fajnie byłoby w maju ruszyc ze zbieraniem deklaracji. Tym bardziej że zaczynają sie spotkania i wystawy i bedziemy cześciej sie spotykać. Licze bardzo na pomoc Daniela ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|