![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
" slovíčkaříš " jen ty. Ano, možnost vystavení p.p. do 24 hodin existuje, ale za podstatně vyšší poplatek!! Lze udělat a domluvit se s " normálními lidmi " a pokud to umožňují řády a zákony cokoliv!! Ale ty mezi " normální " nepatříš. ![]() Nejlépe každý chovatel udělá, obrátí -li se na plemennou knihu a na poradce chovu, tam mu podají informace, jak postupovat při zápisu štěňat. Drobné změny existují, např. se od loňského roku zasílá " Hlášení vrhu i se jmény " plemenné knize, nejen poradci. Možnosti plemenné knihy se mění a poradce chovu radí :0) Wolfdog a toto forum není oficiálním médiem! Polopravdy, lži a drby, shánění jich a půblikování nesmylů zde, jsou náplní tvého života. Ty se potřebuješ dohadovat, ne jasně a srozumitelně napsat, jak to v klubu funguje. A znova se tě ptám. Ty jsi viděl chovný plán a rozdělení chovných jedinců do skupin?? Vše bylo řečeno. Hezký den všem lidem " zdravého i mdlého rozumu " ![]() Monika
http://zmolu.vlcak.cz/ Last edited by Monika; 11-01-2010 at 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nejsem ani poradce chovu, ani člen CHK, ani člen výboru, takže jsem se o chovný plán nezajímal (navíc už několik let nechovám). Ale chovný plán jsem neviděl ani za ta léta, co jsem v Klubu a byla jsi poradkyní chovu Ty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Rozdělení chovných jedinců do skupin bylo uvedeno např. v poslední ročence (2005 - 2007), a dozajista bude uvedeno i v ročence 2008 - 2009. Bylo i na klubových stránkách, včetně doprovodného textu, bohužel jen do té doby, než nějaký "dobrák" klubové stránky po sérii předchozích útoků trojany kompletně "odstřelil".
Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|