![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem objevila ještě další vychytávku - Itálie, ani Střední Evropa vůbec nemusí zmodrat
![]() ![]() Nebo se můžeme domluvit na barevném systému: modrá - chlapečci červená - holčičky zelená - smíšené páry (smečky) žlutá - CHS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Já už se přebarvila na moji oblíbenou zelenou, ačkoliv mám dvě holky....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Že bych vybírala autorský poplatek?
![]() Ale je zajímavé, kolik lidí má čas na takové kraviny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rakša
|
![]()
Napad s mapkou se mi moc libi, ale nejsem si ted jista jestli to bude spolehlive fungovat, pac napriklad moji Raksu jista Eva pred hodinou odstehovala z Orecha k Neratovicim;] Coz o to, Raksa by byla stastna kdekoliv, ale ja bych preci jen radsi bydlela bliz k Praze...;]
Asi to je nejaky omyl, nicmene to pripomina ze s tou mapou opravdu muze delat kdo chce co chce, a takove omyly se asi budou dit. Nelze to nejak zmenit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Not so Junior Member
|
![]()
Barevně rozlišit stanice, smečky, psy a feny by bylo dobré.
Možná ještě udělat druhou mapu, kde by byly pouze chovatelské stanice.
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() A taky koukám, že i Ti, co "vůbec nechodí na náš server, protože je to bulvár" už tam jsou taky ![]() ![]() Last edited by Pavel; 06-01-2010 at 10:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Tak se nějak sjednoťte, já mám sestavu jako Pavel a zatím jsem žlutá....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Jo, napadlo mě to samé. Žádná Eva nemohla Czertici přesunout, protože ta by se na naši mapku ani nepodívala, natož pak tam někoho přidávala.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
No jak tak koukám, tak Eva je aktivní, ale přesto bych prosil, přidávejte si tam jen své psy popř. své vlastní odchovy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Barevně to byl jen návrh - pro přehlednost, ale kdo se chce lišit, no problem - každého věc ![]() ![]() A ať se tam přidává kdokoli, kdo má ČSV - důležité je, aby to přinášelo radost a užitek. Ale hlavně ať nikdo neškodí... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Já se nakonec taky přidala do žluté skupiny. Vzala jsem to podle logiky "nadpis=název ChS, tak barva taky podle ChS".
Snad to lidi pojmou jako zdroj informací o blízkých spřízněncích a ne jako další možnost jak do někoho rejt. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,
nápad je to opravdu super.A chytla se ho spousta lidí. Akorát by bylo opravdu dobré kdyby jsme všichni dodržovali dohodnuté barvy. Je sice hezké, že si tam Pavel dal fotku psů, ale představa, že to tak udělá každý, tak je mapka zbytečná a nikdo se v tom chumlu šedých hlav nevyzná (foto si můžete dát do informcí po kliknutí) - jsem pro tak jak to napsala Hela. Pokud bude mít někdo kluky, holky nebo všechno dohromady a bude mít ch.st tak ta je nadřazená. Jinak jak psala Hela : CHS - žlutá Smíšené smečky (kluci i holky bez ch.stanice) - zelená Pouze holky - červená Pouze kluci - modrá a pokuste se dodržet i značky ať v tom není bordel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tak na mapce se mu stejně zobrazí jen "kapka", fotku má v seznamu nalevo, takže mně osobně to teda nevadí. Navíc podle mě každý bude hledat spíš na podrobnější a tudíž méně "zaplácané" mapě.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
No, ty čtyři základní barvy by byly OK, to bych se ještě orientovala. Jako pražákovi by mi ty hlavičky dost vadily, schová se za ně skoro všechno kolem Prahy a mapku si nepřibližuji, spíš oddaluji. Ještě, že kolem mě široko daleko žádný vlčák není. Pavle, nechceš to přehodnotit?
![]() Líbilo by se mi to taky víc sjednocené, žádné špendlíky, jen ty kapky ve čtyřech barvách. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|