|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Nerad otevírám znovu tohle téma, ale ono ČSV už tam není. Přes Hradecký útulek (kde se zřejmě báli ho vůbec krmit) se tento pes na poslední chvíli dostal k R. Desenskému jako agresor před utracením. Měl jsem možnost tam s ním strávit prvních pár hodin a nemyslím si, že je to pes vyloženě tvrďák, spíš ho ještě nepotkala výchova. Jedná se o tříletého psa bez PP, který už si prožil dost a nic moc dobrého. Pokud by se našel někdo, kdo by ho zvládl, kontaktujte Rudu. U něj se dává dohromady jak psychicky, tak i fyzicky (jestli měl 30kg tak hodně) Časem snad budou i fotky. Byl bych moc rád, kdyby se tohle zvíře konečně dostalo do dobrých rukou.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Opět nerad otvírám tohle téma. Ale hlavně pro koňáky, aby věděli s kým mají tu čest: Sorbon odešel včera za duhový most, tak jsem si říkal, že by bylo dobrý, aby to televizní hvězda J. Pokorný věděl a případně Rudovi poděkoval aspoň teď. Ten ale popřel, že kdy nějakého ČSV měl. Přitom jsme s ním mluvili s kamarádkou osobně, viz. můj první příspěvek. Přijde mi smutný, že takovej člověk se vydává za milovníka zvířat... každopádně doufám, že se poučil a na "vlka" už v životě nesáhne. Sorbon si svůj život dožil v maximální péči, měl za sebou hodně smutného, ale s dobrým koncem...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|