|
|
|
|
#1 |
|
Wilkokłak
|
W sumie nie wiem, jak nazwać naszą "ewolucję". Kanap, czy w ogóle takich typowo wypoczynkowych mebli u nas nie było juz od dawna, zanim jeszcze pomyśleliśmy o wilczaku. Ostały się te dwa fotele, które z chęcią przeznaczyliśmy od razu po jednym dla psa i dla kota.
Natomiast w kwestii samego spania z nami w łóżku ewoluowaliśmy w dwie noce. W ogóle nie wiem, jak to się stało, ale doszłam do wniosku, że podczas ostatniego remontu mieszkania, choć pomysł na psa (a wilczaka to już w ogóle) jeszcze nie istniał, jakoś nieświadomie przygotowaliśmy mieszkanie idealnie pod niego. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
Gaga jakbym czytała o nas... kali przez 9 miesięcy nie mogła wchodzić na łóżko, z kanapami było jak w Twoim poście... jak skończyła 9 miesięcy i mieliśmy pewność, że nic nie zdemoluje zaczęła spać w łóżku i teraz to my musimy walczyć o miejsce w nim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
A u nas jest tak
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Plessowy wilczak
|
Hahaha, Witek ostatnio obudził mnie w nocy bym kazała Astarte przesunąć się na łóżku i zrobić mu miejsce
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczasty : Foto
|
To ja tez mam jedno do tego tematu
|
|
|
#6 |
|
Member
|
u nas ostatnio śpi się tak |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Oooo mała już u Was? Super, i jaka jest? Podobna do kuzyna?
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|