|   |   | 
| 
 | |||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  17-11-2009, 08:37 | #1 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |  Film na konkurs 'Trawy Żubrowej' 

W zeszły piatek ( akurat w swoje 3 urodziny) Imbus zadebiutował w filmie. Był to krótki film na konkurs " Trawy Żubrowej" . Z tego co powiedział nam reżyser będzie to nowa wersja bajki o Czerwonym Kapturku. Jak tylko dotaniemy filmik to postaramy sie go udostępnić na WD.  Imbus spisał się swietnie -az sama była zdziwiona  Ale jest to wyłącznie zasługa Sławka   Kilka fotek z planu:         I lekko " wampirzasty" wygląd Czerwonego Kapturka:  Reszta zdjęć u mnie na w IMBUSEK2 i szasztin. Zapraszam. 
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 09:57 | #2 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

Kasiu, jak zwykle świetne fotki z "atmosferką"!  Widać, że z Imbusa przesympatyczne psisko, a komendę siad-zostań macie "zrobioną" (jak mówi Grin    ) całkiem, całkiem...   PS Patrząc na stroje ekipy i Sławka myślę, że Czerwony Kapturek musiał nieźle zmarznąć?   | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 10:34 | #3 | |
				 |   Quote: 
  Gorzej było z komendą: wyj!! Reżyser chciał koniecznie Imbusa - wilka - wyjącego - najpierw samego a potem z Czerwonym Kapturkiem. To było wyzwanie!! Ale po kilku próbach wyszło i filmowcy byli zachwyceni  Oprócz tych scen Imbus miał biegać z tym łańcuchem, który widać na zdjęciach, po lesie. Rezyser chciał aby Imbus przebiegł tu a potem tam a potem przeskoczył to i owo. Ja słuchałam i słuchałam i myslałam że tak łatwo nie pójdzie...... Ale Sławek stanął na wysokosci zadania, odpowiednio zmotywował Imbusa i wszystko sie udało!! A Kapturek marzł niesamowicie i co ujęcie wskakiwał pod koc i nacierał nogi. No ale jest to cena sławy!! 
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | |
|   |   | 
|  17-11-2009, 13:29 | #4 | 
				 |   

Niestety Imbus nie miał na zdjęciach swojej makijazystki, tylko Czerwonemu Kapturkowi przysługiwał taki luksus. Choć Imbus z zazdrościa zerkał na makijaż Kapturka:  Tylko Imbus i Czerwony nie ruszali sie na planie - reszta ciągle cos robiła i gdzies przechodziła. Sławek tez za kazdym razem próbował znaleźć najlepsze miejsce aby móc kontrolować Imbusa:  A łańcuch był całkiem ciężki  i wyglądał jakby mógł utrzymać nie tylko Imbusa ale i krowę lub woła    
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 20:15 | #5 | 
| VIP Member |   

Co zrobiliście z wyciem? (jeśli to nie tajemnica?) Sławek zaintonował?    | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 20:25 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2008 Location: Wlkp. 
				 |   

Przy takim Czerwonym Kapturku, można spokojnie być wilkiem i nawet zawyć spontanicznie, rozumiemy Sławka i Imbusa.
		 | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 20:41 | #7 | 
| VIP Member |   

O! takiego wyjaśnienia się nie spodziewałam   ale ... nie zapominaj, ze na planie była Kasia :P | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 20:42 | #8 | |
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  17-11-2009, 21:34 | #9 | |
				 |   Quote: 
  Potem już wystarczyło zawyć - najlepiej kilka osób - i Imbus wyje i to całkiem porządnie. Tak w tym roku w Trusalovej Imbus i towarzystwo postanowili zrobić pobudkę o 4 rano. Kilka razy puszczaliśmy w domu wycie wilków, gdy Imbek spał. Zawsze reaguje w ciągu dosłownie kilku chwil. A na planie filmowym wystarczyło wycie wilka z komórki a potem nasze własne gardła   
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | |
|   |   | 
|  17-11-2009, 21:40 | #10 | 
| VIP Member |   

Ha! Czyli jednak.. wspólne wycie    | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 23:49 | #11 | 
| Head like a hole Join Date: Jun 2006 Location: 3miasto 
				 |   

No coż bez motywacji to Imbus może coś zjeść albo sie wyspać    
				__________________ Karma - It's A Funny Thing | 
|   |   | 
|  17-11-2009, 23:55 | #12 | 
| VIP Member |   

Albo przerobić coś na drzazgi   do tego im motywacja nie jest potrzebna   | 
|   |   | 
|  18-11-2009, 21:26 | #13 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2008 Location: Wlkp. 
				 |   

już chodzi - Imbus super wyje !!! Gratulacje !!!
		 | 
|   |   | 
|  18-11-2009, 22:50 | #14 | 
| Wilczasty : Foto |   

Dobre Dobre. Brawo dla Imbusa

__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  19-11-2009, 17:20 | #15 | 
				 |   

Jestem troszkę dumna z moich chłopaków  Można głosować na filmik z Imbusem i oczywiście Czerwonego Kapturka: http://www.trawazubrowa.pl/kandydaci,najwyzej-oceniani osoba: MartaSwieta Dzieki!!! 
|   |   | 
|  19-11-2009, 17:33 | #16 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Super :-))
		 | 
|   |   | 
|  19-11-2009, 18:15 | #17 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Filmik swietny   Nie wiem co Imbus chcial przekazac potomnym, ale nasze psy niezle zeswirowaly slyszac jego Auuuuu   | 
|   |   | 
|  19-11-2009, 18:32 | #18 | 
| Moderator |   

ha, ha, ja chce ta cala bajke zobaczyc   super | 
|   |   | 
|  19-11-2009, 19:18 | #19 | 
| VIP Member |   

Co takiego fascynującego jest w hodowli trawy żubrowej, że konkuruje taka ilość osób?   Za nietuzinkowe podejście do tematu filmik powinien zdecydowanie wygrać  No albo przynajmniej otrzymać nagrodę specjalną-za ogromny wkład aktorski Imbuska:P | 
|   |   | 
|  19-11-2009, 19:51 | #20 | 
| Tmave Zlo |   

Dewulec jest albo głuchy, albo nie jest wilczakiem. Imbuska popis zignorowała zupełnie...

__________________   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |