|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]()
Bardzo uprzejmie odniosłam się do Twoich tez, poświęciłam swój czas na przedstawienie swojego zdania, podobnie jak wielu innych forumowiczów. Przedstawiliśmy konkretne argumenty, ale nawet nie raczyłeś się do nich odnieść, mało tego, wszystkich wrzuciłeś do jednego wora pt.: "Dla wszystkich ja i mój pies jesteśmy czymś złym i niedobrym", co świadczy tylko o tym, że nawet nie pofatygowałeś się przeczytać naszych postów .
Moim zdaniem wcale nie chodzi Ci o rzetelną dyskusję, tylko o tzw. "zadymianie". ![]() Quote:
![]() ![]() Sorry, ale nie wierzę, że jesteś tym, za kogo się podajesz i nic nie mogę na to poradzić.... Mam już swoje lata i wiem, że ludzie, którzy faktycznie mają problemy z kasą raczej się tym nie chwalą. Zazwyczaj "dziadują" ci, którzy chcą w ten sposób manipulować innymi. ![]() Na tym kończę swój udział w tej dyskusji. Last edited by Rona; 16-11-2009 at 12:01. Reason: wykasowanie powtarzających się wyrazów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hubsen!
Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie, że Rona ma racje. Zbyt dużo w Tobie sprzeczności. Chcesz wilczaka, kupujesz wilczakopodobnego. A są do oddania w dobre ręce oryginalne wilczaki /za przysłowiowe "grosze"/. Nie stać Cię, ale masz wiele zwierzaków. Będziesz dbał o dobre utrzymanie psów, o badania, ale mało kasy. Jesteś przeciwnikiem sterylizacji, ale optujesz za mądrą hodowlą. Zależy Ci na dobru psa /badanie stawów/, ale bierzesz parawilczaka, z którym możesz mieć problemy /a badanie też kosztuje/. Niby nie znasz hodowców za płd granicą, ale o doktorze Hartlu i mutarach wiele wiesz. I nagle wiele wiesz o rodzicach swojej suki Jeden mętlik, w którym trudno się połapać... ![]() Napisałeś, że jesteś początkujący... Tylko nie pisz, że szybko się uczysz...pliz!/ Mam dziwne wrażenie ![]() >Mam już swoje lata i wiem, że (...) innymi. ![]() ![]() No to do widzenia ...................................... Margo, dzięki za kolejną garść interesujących informacji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|