![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
- Napsala jsem snad že to schazujete "pouze" na stravu? Psala jsem, že "nabývám dojmu, že jakmile má pes problém, a zjistí se, že je krmen masem+granulemi, svalí se to na špatné stravování..." - "Já preferuji sice přirozenou stravu, a také jí propaguji, nicméně neříkám, že pokud někdo krmí granulemi, že je to špatně." ...o krmení jen granulemi jsem nepsala..pokud vím...mimo zmínku, že Sofě uplně nesedí samotné granule..ani jsem nikde nepsala, že bys tvrdil, že krmit jen granulemi je špatně.. - "Navíc stravovací režim by měl být nastaven a konzultován především cs chovatelem psa, protože pokud jsou nějaké problémy, často jsou dědičně předávány a tak chovatel ví, co je nejlepší. " Samozřejmě. S chovateli nejen matky jsem v kontaktu, vím jak je krmena matka a jak je krmen otec a radila a radím se s nimi nejen co se krmení týče ![]() Jani |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ja bych teda sveho psa k zadnym pokusum se zradlem nepujcila,byt by to bylo pro plemeno sebevic prinosne,protoze jsem zastancem prirozene stravy. Leda,ze by byl ve vzorku masovem
![]() jinak s nasim nalezem se to ma tak,ze mam zavolat ve stredu odpo,kdy bude mit mvdr. duchek snimky u sebe a rekne mi,jak moc vazne to je. vcera jsem s nim mluvila a kontrolni rtg v pripade ctyrek pry nema moc smysl.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|