|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
GRATULACJE! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Reg...owych_ZKwP.pdf
Gratulacje dla Barinki Podsumowując, te Wasze zmagania słowne..... Prawda jest taka, że wystawienie wilczaka zależy od tego czy jemu się chce pokazać czy nie i każdy z nas popełnia błędy. Najważniejsze, żebyśmy nauczyli się śmiać z naszego "nie" wystawiania, a nie dobijali się tekstami I zgadzam się z Margo, że wilczaki są wylewne |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Małgosiu widzę, że uzupełniłaś wyniki Czambora z wystawy w Poznaniu i nie wiem skąd dostałaś takie wyniki, ale to właśnie świadczy o rzetelności bazy danych na WD.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
nikt nie mowi ze nie moze byc bledow w podaniu, ale jesli juz podawac skan to calej karty a nie koncowki bez dannych psa. Teras to ... moze to karta sasiada |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Member
|
Ponownie Grzesiek pooczernial, poatakowal, a teraz zamiast wyjasnien mamy zmiane tematu... Wiec jeszcze raz ponawiam pytania:
============================================== Quote:
Nadal stoje za tym co pisalam w roku 2005.... A to jakis cudowny wiek....? Quote:
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Małgosiu widzę, że uzupełniłaś wyniki Czambora z wystawy w Poznaniu i nie wiem skąd dostałaś takie wyniki, ale to właśnie świadczy o rzetelności bazy danych na WD.
![]() Sędzia: Ewa Buk?ad (PL)Termin wystawy: 8/11/2009 Wyniki wystaw: Autor: Margo Lokata:Nazwa psa:Ocena:Tytuły:Psy:Klasa młodzieży:1.Loray z Peronówki doskonałaZwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, M?odzie?owy Zwyci?zca Polski2.Gisotsu Crying Wolf doskonała 3.Ardal Conall Braterstwo wilczaków doskonała Klasa otwarta:1.Ilmarinen Girios dvasia doskonałaCWC, CACIB, Najlepszy Pies w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Czambor z Vlčího dubu bardzo dobra Klasa championów:1.Eligo z Peronówki doskonałaCWC, res. CACIB2.Amber Wolf z Peronówki doskonała Suki:Szczeniaki:1.Dacre Wilk z Polskiego dworu wybitnie obiecującaNajlepsze SzczenięKlasa młodzieży:1.Barina Dębowa sfora doskonałaZwycięzca Młodzieży, M?odzie?owy Zwyci?zca PolskiKlasa pośrednia:1.Kasdeya z Peronówki doskonałaCWC, res. CACIB2.Kala Radov dvor doskonała Klasa otwarta:1.Barsabel Wilk z Polskiego dworu doskonałaCWC2.Adane Jantarowa Wataha bardzo dobra Klasa championów:1.Juvart z Peronówki doskonałaCWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Ginger Dakmat doskonała 3.Jadiel z Peronówki doskonała Klasa weteranów:1.Jolly z Molu Es doskonałaZwycięzca Rasy (BOB), Najlepszy Weteran
Last edited by wilczakrew; 15-11-2009 at 19:57. Reason: dodanie wyników |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
a ja nadal pytam, gdzie reszta skana? to sa TYLKO koncowka, a na potwierdzenie calosci potrzebny caly skan. bo moze to skan... sasiada psa
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Wyniki z wystawy podała Margo. Czambor miał brak wyniku tak samo jak inne psy. Wyniki zostały uzupełnione w dniu 13-11-2009r bez jakiegokolwiek potwierdzenia i zupełnie bezpodstawnie.
W wynikach sa tez inne błędy i nie jest to moja sprawa bo to nie moje psy. Osobą, która podała wyniki była na wystawie i nie miała prawa wpisać sobie w wynik z wystawy to co uznała sama za stosowne. Proszę w takim razie o usunięcie wyniku Czambora do momentu ukazania się oficjalnych wyników na stronie poznańskiego oddziału lub zaakceptowania tego co napisałem już wcześniej. Quote:
Jeśli to dla Ciebie kłopot to zawsze możesz się zwrócić do ZKwP O/Poznań o wydanie jej duplikatu. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
Braterstwo ponad Wszystko Zarejestrowany: Sep 2003 Skąd: Tu i Tam Postów: 471 Cytat: Napisał Margo To nie jest collie, sheltie czy border, gdzie ogon powinien byc noszony w dol. Nie mam pojecia, ale jakims cudem wlasnie to zamilowanie do szerokich klatek i ogonow koniecznie noszonych w dol jest typowe dla sedziow z krajow "na poludnie od SK i CZ". Zaczynam sie zastanawiac, czy to wina zlego tlumaczenia wzorca na ich jezyki, jakis bezsensownych artykulow publikowanych w ich gazetach, czy czegos innego...? Co do tego ze Collie powinien nosi ogon do dolu to sie nieygodye bo tak niejest. Preferowanie psow z ogonem noszonym do dolu czy nawet pod soba nie jest typowe dla sedziow z krajow na poludnie od SK i Cz .Jeszce nietak dawno bylo tak i w Polsce i niewydaje mi sie ze to wina tlumaczenia wzorcow lecz promowanie psow z duzych hodowli gdzie psy poza kratami swojego kojca niec innego nie widza Ps. Zapomnieliscie w tej liscie o Garo |
|
|
|
|
|
#12 |
|
K-Lee Family
|
Border Collie, Collie Szkocki i Sheltie, powinny nosić ogon w dół. Wielu wystawców ma z tym problem, ale sędziowie często za to obiżają oceny w tych rasach...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|