![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
No ja się przez Was i refleksyjnie i relaksacyjnie zajaram na śmierć!!!!!!!
Laila się co chwilę budzi, bo brechtam się w głos ![]() Szanowni moi! Nie pytam podpisującego się "Wilczakrew",skąd Jego miłość do wilczaków,czy jest posiadaczem takowego czy nie,czy należy do ZKwP czy nie. Bo po cholerę?! Skoro jest chętny do mozolnej charówy,to super. Zamiast wytykać Mu szkolne błędy,wesprzyjmy Go!Nie kopie się leżącego,choć czasem to takie przyjemne ![]() 1 postulat:aby równolegle swoje propozycje dała nam do wglądu Margo,by mogła powstać równoległa propozycja projektu. Wybacz,Sz.P.Margo-nie znamy się,ale wiele dobrego słyszałam o Waszej pasji i miłości do wilczaków. Oraz o doświadczeniu i wiedzy merytorycznej. Wilczakrew! W weekend biorę się za czytanie i na pewno dam Ci moje komentarze. Jeśli coś mnie rozbawi,postaram się być delikatna ![]() Oj,Wilczakoluby!Znowu wojna o pyry? Dobrze,że nasze wilczaki tego nie czytają,bo jak nic nalałyby nam w kapcie nocną porą za takie dbanie o ich interesy... Secki & Ssmoku-pysznie i z humorem ![]() Czas na...fajeczkę! Pa |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|