![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Jo to hej, ale ked ja nezalahnem ale v kuchyni cosi robim a ona na mna z vonka cez okno vidi... Alebo sa rozhodla si otocit misku hore dnom a hrat sa s nou - v tom kotci na betone to rezonovalo... Aj kosticky som jej musela na noc zrusit, ked si ju na bude zacala zuzlat tak to strasne bolo pocut. Teraz proste spi a basta, uz aj vodu jej tam mozem nechavat...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Saschia: aha..neuvědomila jsem si, že máš psa venku-v kotci. Já ji mám doma..takže tohle neznám.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
tak klec jsme vybalili a je dost velka.ja si tam v pohode sednu,ale arwenka na ni hledela s neduverou.byla tam jen 2x a to,kdyz jsem tam dala maso,tak si ho vytahla ven a kdyz jsem tam dala suseny paratek,k tomu jen cichla. jinak presne vedela,kdy ji tam chci jen tak na zkousku zavrit,utekla prede mnou.tak jsem ji dala voditko a privedla ji tam.dvirka jsem potom otevrela za par vterin.dokonce jsem tam zkousela pobyt,jestli za mnou nepujde a nechtela.tak nevim,co bude,az tam bude muset byt...
pro jjerabka - muzes mi prosim te doporucit nejaky ten mp3 pristroj na nahravani,pristi tyden bych ho asi zakoupila. dekuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Jj, Sofa taky přesně ví, kdy je to v pohodě a jde si tam aj lehnout a kdy jde "do tuhého" a bude tam muset být. Trénovat trénovat..všechny dobroty, hračky..jí dávat tam, aby si tam pro to musela..vodu, žvanec..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
dnes probehne klec naostro.o vikendu tam dostavala najist,ma tam hracky,ja jsem si v te kleci nejakou dobu cetla a lezla jsem tam,aby videla,ze to neni tak hrozny.Ale stejne bych ji mela radeji bez ni. zitra mi prijde nahravaci zarizeni,tak uvidme,jak to s tim vytim je.Proste kdyz byla v celem byte neznicila nic,jen ty dvere,pokud jsme ji nechali v jedne mistnostii. Je to trochu nesamostatny neurotik.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |