![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dziękujemy bardzo, za gratulacje,
cóż może to dziwnie dla nie których zabrzmi, ale mnie naprawdę mało obchodzą wszelkie wyniki wystaw, bonitacji itp. nie ważne kiedy i gdzie. Barina jest dla mnie i tak najpiękniejszą, najmilszą i najwspanialszą i wogóle naj!!! Jeśli udało mi się niedaleko i za nie wielkie pieniądze usłyszeć, że według "specjalistów" moja sunia jest ładna i odpowiednio zbudowana to super, jakby się okazało, że jest według kogoś brzydka i pokrzywiona to i tak nic by nie zmieniło bo jest tak czy owak dla mnie najwspanialsza. Nie ważne czy ta bonitacja była w Las Vegas czy gdziekolwiek. Sunia się wypływała, wybawiał i super. Pozdrawiam P.S. Na obozie było tyle wilczaków, że przeszło to moje wszelkie oczekiwania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Marcin - i to nic osobistego - Barine i Ciebie bardzo lubię ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
oj - no niestety źle to ująłem...
to nie jest tak do końca, że ten cały show mnie nie obchodzi - to nie tak - chciałem tylko powiedzieć, że nie ważne gdzie i kto itp. nie piszę więcej bo się zamotam chodzi o to, że nie ważne czy Barina miałby dysplazję, byłaby według znawców pokrzywnicą itp. czy miałaby bonitację w odpowiednim wieku idp. i tak jest najukochańsza na ziemiiiiii... i już się motam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Marcin - rozumiem Ciebie - dla mnie Imbus jest NAJ piękniejszy i Naj cudowniejszy - mimo że ma lekką dysplazję i na przeglądzie młodych dostał tylko ocenę : obiecyjący
![]() Zreszta wszystkie wilczaki są Naj ... dla swoich właścicieli!!!
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Marcin, fakt zamotałeś się bo przecież Barinka była na przeglądzie młodych i kod jest bo czesi dają kod.
Baty to ja bym sprzedał temu kto od razu usiłuje wykorzystać pomyłkę zaaferowanego właściciela żeby tylko samemu zabłysnąć. Z resztą i tak to nic nie da. Wrócę do domu to relacja będzie ![]()
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Zreszta sam moze sprawdzic co ma, bo karty przegladow i bonitacji sie od siebie roznia.... jest tam jasno napisane co zaliczyl pies...
Last edited by z Peronówki; 23-08-2009 at 20:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
moje niedopatrzenie - mam kartę przeglądu młodzieży
Pozdrawiam |
![]() |