|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Daxe jsem nedávala pryč s tím ,že nemá rád děti ,ale s tím ,že nám hrozilo neprodloužení nájemní smlouvy skrs neustálé štěkání v bytě bez mé nepřítomnosti,nebylo na krmení a na děcka byl rapl ne agresivitou,ale neohrabaností.Te´d je kastrovaný ,tak se mohl změnit...A já v těhotentví nemohla takový šídlo krotit...
Daxe sem neple´t prosím... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Nic proti Daxovi, ale Classica Wolfa si mi vrátila, respektive musela jsem si pro něj přijet, kvůli tvému příteli, který ho tyranizoval, protože jako 8 týdenní štěně chodil čůrat a kadit na koberec.....Byl z něj uzlíček nervů. Jak tak čtu, tak máš pro každého i jinou verzi o Daxovi. To je síla, co dokáže z milovníka psů udělat jeden "...."
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Souhlasím se Stelou. Lidi při koupi štěněte naslibují hory doly. Svody, bonitace,rtg a pak jsem ráda, když odpovědí na emaily a občas pošlou fotku. A můžeme mít smlouvu jakou chceme
Mám teď úplně čerstvou zkušenost. Prodala jsem fenku jedné dívčině za humna do Německa, prostě ode mně přes kopec. Páčila jsem z ní fotky téměř montpákou a před měsícem se na wolfdogu objevil inzerát, že je Unique na prodej v Kanadě!! majitelka nereagovala ani na SMSky, telefon, ani na emaily. Fena byla u nějakého ovčáčkáře, evidentně už delší dobu zavřená v kotci. Navíc mi ji nechtěl prodat zpět, i když jsem mu za ní nabízela jím požadovanou sumu. Prostě nějakejm čechům on psa nedá. Nakonec jej ukecala moje kamarádka z Německa a on jí poslal fenu do Německa.Ještě jí popřál s fenou "hodně zábavy". Tam jsem si jí vyzvedla. Z boxu vylezlo cosi drobného, jen kostičky s kůží a děsně ustrašeného. Jak Kerstin, tak já jsme brečely, když jsme jí viděly. Takže teď se zotavuje u mě a snad už budou jen ta pozitiva a sociální jistoty. Nejvíc mě mrzí, že ji holka nenaložila a nepřivezla zpět, když věděla, že má nějaké problémy. Ani se neozvala. A to na začátku slibovala hory doly. Ze smlouvy si můžu složit vlaštovku a házet si...... Prostě do lidí nevidíme. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Mno... radši bez komentáře, jen podotknu, Romano, že ti člověk píše maily na které neopovíš a jak se tady zmíním ( a nebylo to ve zlém, jen konstatování) o Daxovi trochu jinak tak je komentář na světě....
Ukončeme diskuzi ala Daxo, kdo ho viděl ten ví své a kdo ne (např. ty) tak si může přijet na inspekci, já se nebráním. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Tak jsem na mejl, který je zde uvedený, psala a na číslo volala. Nikdo se mi za 2 dny ani neozval! Skvělí lidi, první nabízejí psa, když se o něj někdo zajímá, tak se ani neozvou
Jinak proti rozmnožování bezpapíráků jsem taky, ale také nemám nic proti psovi, který je aspon s čsv příbuzný. My měli kříženku německého ovčáka a čsv a byl to ten nejlepší pes na světě. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Tak já jsem se dovolala a pes už je fuč, prý byl hned pryč, no tak snad se má dobřea nekoupili ho třeba vietnamci na guláš
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|