![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Grin - ja bym poszła mimo wszystko do weta dla własnego spokoju ... ( nie ma nic bardziej meczącego niz domysły )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Odczyn się zdarza i nie ma prostej zależności miedzy jego wystąpieniem a chorobą. Możesz w ogóle nie znaleźć kleszcza lub śladu po nim a choróbsko mogło się przyplątać ;(
Do weta się przejdźcie- zawsze warto. I obserwujcie. A my potrzymamy kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Moja Jadiel miała kleszcza na uchu był już dosyć spory jak go wyczaiłam od razu pozbyłam się paskudy a na jej miejscu została wyraźna opuchlizna z zaczerwienieniem i dosyć duży bo wielkości 5 złotówki brak włosów po kilku dniach wszystko wróciło do normy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hej
![]() Jejku Bożenka pisz co z małym? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Wszystko w porządku.
![]() Dzięki za okazane zainteresowanie. ![]() Właśnie byliśmy u weta. Ponoć takie "cóś" to normalne po kleszczu. Należy tylko patrzeć, czy nie czerwienieje i się nie powiększa. Póki co ani jedno, ani drugie, więc myślę, że możemy spać spokojnie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak