|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
złośliwy krasnolud
|
![]() Tzn rozumiem o co chodzi, ale jazda - niezła.
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Grzegorz przesadziłeś przesadzasz z każdym dniem coraz bardziej zaczyna mi się nie podobać twoje zachowanie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
złośliwy krasnolud
|
Grzegorz dostał bana od razu? Czy punkty karne i wyłączenie na jakiś czas?
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Nie został zbanowany tylko otrzymał ostrzeżenie.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Ale się narobiło.....
Ludki, które poznały Unkę wiedzą co to za dziewczyna - kocha ludzi i tyle, a gdzieś ma psiaki ![]() No cóż jak pisałam wcześniej jestem nad tym co się wypisuje, ale żeby niektórych połechtać...., to inforumję, że już niedługo Unka będzie brała lekcje u super osóbki A co do tego co wcześniej...., to niektórzy z Was wiedzą dlaczego teraz jestem ta be Ale ku przestrodze - jestem mężatką! |
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
złośliwy krasnolud
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
No cóż najwidoczniej nie o wszystkim wiesz, a ja nie będę Ci opisywała, bo szkoda na to miejsca, a tym bardziej...... Mąż i owszem wielki jest, ale co? Niby sprawy żony ma załatwiać? Bez jaj, chyba fantazja wyluzowała..... - jak zwykle nie zrozumiałeś....., ale już mnie to nie dziwi I tym miłym aktentem kończę wypowiadanie się w temacie |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Wszyscy którzy się nie zgadzają ze zdaniem Grześka Wilczakrew wszyscy Ci którzy wyrażą swoją sprzeczną opinię z jego opinią Wszyscy Ci którzy mają swoje zdanie a nie Grześka Wszyscy którym nie podoba się forma wypowiedzi Grześka
Strzeżcie się Wasze zdjęcia lub zdjęcia waszych psów powędrują do skrzynek meilowych a wyśle je za waszymi plecami Pan Grzesiek A zaczęło się od tego Quote:
Last edited by aneta1; 20-05-2009 at 07:21. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
złośliwy krasnolud
|
EEEEEE?
Dziewczyny, ja lubię poezję, wiem co to wiersz biały, ale hmm, może piszcie wyraźniej, bardziej prosto układając myśli, tak otwartym tekstem.
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Aaaallee o co chodzi???? Jesli to możliwe Aneta, napisz o co dokładnie chodzi?
|
|
|
|
#11 |
|
Member
|
To proste masz inne zdanie niż G w tym samym dniu zostaną rozesłane zdjęcia zrobione przez Pana G w sytuacji gdzie twój pies nie wyszedł za ciekawie lub miał zły dzień lub coś podobnego w ten sposób ten osobnik odpłaca się za nawet małą różnicę w zdaniu nie popierającą jego zdania lub jego osoby
Tak właśnie postępuje Pan Grzesiek Wilczakrew Dla tego by uniknąć więcej takich sytuacji musimy mieć takie samo zdanie jak on i popierać go w 100% Grzegorz wybacz już będę się z tobą zgadzać we wszystkim
Last edited by aneta1; 20-05-2009 at 09:17. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
złośliwy krasnolud
|
Ale ja się z Grzegorzem często nie zgadzam - w sumie to się nasze zdanie pokryło się dopiero ostatnio i to też tylko w paru sprawach i nie dowiedziałem się niczego takiego.
Ja bym proponował każdemu po zimnym pienistym dla schłodzenia atmosfery
|
|
|
#13 |
|
Moderator
|
no cos...
zobaczylam tem slinny email. Rozumiem ze w konflikcie sa niektorze psy, liudzi, ktore udzieliali sie na forume w tym temacie. Ale kedy widze psy i wlasciciele, ktore nawet nie znaja ze taki konflikt jest i dla Ciebie nie powiedzieli ani jednego zlego slowa... to juz przesada. co - mam pokazac im jak "reklamujes" ich w realu fajne psy? z jakiej strony? i po co takim sposobem? co chces miec? zgadzam sie z innymi, ktore powiedzieli ze przesadziles. naprawde mi przykro z tego powodu i teras powazne bede ostrozna, kedy bede Cie widziec okolo mnie czy moich psow. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
Senior Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
To gdzie dalej zostały rozesłane zdjęcia i jakim opatrzone komentarzem nie było moją zasługą. Ale gratuluje pomysłu. |
|||
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|