![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Chodzi o to, zeby spotkanie bylo dla wszystkich. Chcialabym wiedziec co bedzie sie na nim dzialo. Zreszta jak widac nie tylko ja, ale tez stado innych ludkow, ktorzy beda za drzwiami ![]() Pierwsze plany byly na spotkanie na majowce - mialo byc ogolne. Nie wiem czemu teraz ma byc zamkniete dla innych zainteresowanych poza wybranymi przez Grzesia. Dlaczego chce na nim byc: 1/ Chce aktywnie uczestniczyc w wydarzeniach zwiazanych z rasa. Nie zawsze moge i mam czas, ale staram sie - jesli sie da, to wole byc na biezaco. Nie lubie dowiadywac sie wszystkiego z plotek lub od osob trzecich. Nigdy nie ma sie wtedy pewnosci co jest prawdziwe, a co nie. 2/ Mam zamiar aktywnie hodowac. Poza tym studiowalam hodowle, a w rasie siedze juz z 10 lat, wiec mam troche pojecia na te tematy. Staram sie doradzac innym jak moge, ale nigdy nie powiem, ze jestem ekspertem - tak naprawde nikt nie jest ![]() Mam nadzieje, ze Ci wystarczy, bo nie jestem zwolennikiem przechwalania sie na forach i wiecej wyciagac na WD nie bede. To, ze nie mam jeszcze suki hodowlanej, miotu i Grzes mnie z jakichs powodow nie lubi, nie wyklucza mnie z grona osob zainteresowanych rozwojem rasy. Zwlaszcza jesli to ma byc Klub Rasy, a nie Klub Grzesia. Sorki, ale do tego sie sprowadzaja jego ostatnie wypowiedzi. |
|
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|