![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
W spisie znalazło się 6 hodowli w tym jedna bez suki hodowlanej. Jest to hodowla, która ma mioty i dlatego została zaproszona. Następnie została dopisana jeszcze jedna hodowla , która została pominięta i przepraszam ja za to, ale otrzymałem informacje, że ta hodowla nie ma zamiaru dalej hodować. W dalszej części odniosłem się do 5 hodowli bo to są hodowle czynne i największe i tak w zasadzie to po to jest to spotkanie aby te osoby mogły razem usiąść i porozmawiać. Tłumacze Ci to cały czas natomiast Ty się dalej czepiasz wyrywków i masz do mnie pretensje odnośnie edycji. To już też jak i wszystko inne wyjasniłem wcześniej, zanim mnie o to poprosiłaś i zrobiłem to zaraz po edycji postów. Nie wiem czego Ty w tym nie rozumiesz . Nie jest to moim celem aby robić tutaj kolejną zbędną dyskusję na temat kto napisze lepszy post i jaki błąd mu wytknie. |
|
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|