|
|
|
|||||||
| Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Jsme pro ZOO Kopeček- zoo je pěkná, je v lese tak není horko. Dobře to tam známe. A co se košíků týče tak pokud se pejskům neděje nic horšího než že mají mít košík tak se nic neděje.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Tak na mail mi pan ředitel neodpověděl, tak jsem mu volal. Byl velmi vstřícný a štěňata košíky mít nemusí. Takže 30.5. platí?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Shinigami キバ 。Kiba
|
Neslo by to jindy? Radi bychom sli,ale 30.5. nemuzem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Tak od 10.5 já můžu kdykoliv. Tak zkus najít datum vyhovující ostatním.
V tom případě by se 30.5. dala uspořádat Tour de Železné hory a mohli bychom skončit třeba grilovačkou u nás nebo něčím podobným. Nocleh bych zajistil a dopravu třeba ráno na vlak klidně taky. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Tak snad se nepletu, když napíšu že by většina raději než do zoo, vyrazila někam na výšlap...
![]() Undertaker nás zve na Tour de Železné hory a ještě by nám i něco ugriloval....to jsem pro všemi deseti Jen bych termín, ať jsme už konkrétnější změnil z 30.5 na 23.5, aby se k nám mohl přidat i Garmík s paničkou která psala že by taky raději volila výšlap....pak se určitě přidá i sestřička Affinity....Yzengrin to snad bude mít už taky v dosahu( nebo jí Sofča určitě přesvědčí, že chce vidět brášku)....atd. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Tak to se opravdu nepleteš, já jsem zapoměla, že máme 30.5. jít koncert a Lenka by mě zabila, nebo by na mě sposlala Garmíka aby mě ulízal k smrti, což bych nerada. Železné hory jsou krásné, skoro můj rodný kraj, to by jsme určitě jeli, nehledě na to, že by jsme s Lenkou a Garmem vlezli do auta a frčeli. Jen ty Slatiňany bych vynechala, budou hříbátka, sice to je krásné, ale zbytečně by jsme je děsili. Dělala jsem tam praxe, tak vím, jak to koňáky těší
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Shinigami キバ 。Kiba
|
Plně souhlasím se vsím.
|