Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Z życia wzięte....

Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW

Thread Tools Display Modes
Old 16-01-2005, 13:34   #22
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga
Tiaaa......tego sie wlasnei obawiam, z doswiadczenia wiem, ze psy ucza sie od siebie najmniej pozadanych przez nas umiejetnosci.
No, bez przesady.... cóż za pesymizm. Może nauczy go, że nie gryzie się butów i innych przedmiotów, że trzeba się załatwiać na spacerach a nie w domu, że są granice tolerancji dla wygłupów, że skacze się z mostku do rzeki, itd. A konkurencja może też wpłynąć dobrze na Gigę...

Quote:
Ze stadem to wątpie, Giga raczej sie na podroze nie nadaje - zbyt to dla niej meczace...ale z mlodym kto wie?
Byłoby fajnie, zapraszam w takim razie...

Quote:
Jakos tak sie ulozylo, ze mamy w Krakowie pare naprawde super znajomych i patriotyzmy lokalne nie sa brane pod uwage)
Wiem, wiem, żartowałam tylko. Najczęściej te regionalne animozje ograniczają się do głupich żartów, w druga stronę zresztą też...Wiem bo mam przyjaciół (i rodzinę) w W-wie...

Quote:
A tytul specjalnie dla Cheitana mozemy wymyślic...zrobimy konkurs poza wystawa i juz:-)
Nawet mam puchar)Sama mu przyznam i bedzie ok
Możemy to zrobić kolegialnie Szarej też by się przydał na starość jakis puchar w kategorii senior wilczakopodobny

Quote:
Niestety do samcow papug nie przewidziano....dyskryminacja jakas
Ale moge wybierac miedzy kotem a krolikiem...i chyba wybierzemy krolika ( Roman juz sie oblizuje na mysl o pasztecie )
Dyskryminacja wielka i oburzająca, ale Roman ma rację: w króliku jest więcej mięska (choćby na karmę dla Cheitana ) niz w papudze
Rona jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules