![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Szkoda tylko psiaków, naszych nerwów i tego całego stresu. Jednak dobrze, ze jest lepiej i następuje jakaś poprawa. Ja sie z tego powodu bardzo cieszę. No i podziwiam Małgosie za ten jej stoicki spokój. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Silver Power
|
![]()
Grzesiu to było dobre
![]() Jako przodująca panikara ![]() Idziemy w dobrym bo wyniki sie poprawiły. Lorka dostała apetytu. Oczywiście istnieje tylko rosołek i mięsko z warzywkami ![]() Przez ostatnie dni najeździła się bidula samochodem za wszystkie czasy bo nie można było jej spuścić z oka. Myślałam, że przez to wlewanie płynów na siłe strzykawką będzie uciekać na mój widok jak tylko się poprawi ale najwyraźniej wybaczyła mi ![]() Teraz antybiotyk już odstawiony, dostaje tylko tabletki na wątrobę i podkarmiamy chudzine a chudzina rozpieszczona na maxa ![]() Po całej kuracji będziemy się badać ponownie. Napędziła nam strachu ale teraz to myślę , że z każdym dniem będzie lepiej. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i bardzo dziękujemy za całą pozytywną energię i dobre myśli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
Świetnie! Dzięki, że dałaś znać, co i jak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
No i jak się Małgosiu dalej rozwija zdrowienie Lorki. Czy już wraca do pełni sił. ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Silver Power
|
![]()
Z Lorką lepiej, powoli wraca do sił, grzecznie je lekarstwa. Bawi się już z mamcią Brendzią
![]() ![]() Pozdrawiam Małgosia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
No To suuper!!!
Mała wraca do zdrowia ![]()
![]() |
#7 |