|
|
|
|||||||
| Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Toto som absolvoval aj ja. Diety, injekcie, striedanie "najkvalitnejšieho kompletného krmiva". Chcel som sa ušetriť od podávania surového mäsa. Nepodarilo sa. :-) Akonáhle som ho začal servírovať (plus nejaké cestoviny), problémy skončili. Držím palce.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Vyzkoušel jsem kdejaké kvlitní granule a i když to zpočátku vypadalo dobře, po pár krmení se dostavil průjem. Nyní krmím syrovým masem (kusové hovězí nebo mleté hovězí s droby od Vetamixu) + rýže a dušená strouhaná zelenina (mrkev+petržel cca 6:1) + CalciPet + Vitapet + Nutradyl. 2x týdně kuřcí trup, 2x týdně žloudek + rozdrcená skořápka zakapaná citronem.
Jakmile jsem začal podávat syrové maso, průjmy okamžitě ustoupily. so se týká průjmů u štěněte, je důležité si uvědomit ještě jednu věc: naši miláčci sežerou na co přijdou, což je hlavně problém na sídlištích, kde se povaluje kdeco. Jednorázový průjem může být způsobený i nechtěným "přídavkem". |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Průjem u štěněte může být i nervového původu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
se syrovou stravou souhlasím bez výhrad,ale možná bych nedrtila ty skořápky,štěně nemá možnost si vápník dávkovat podle své potřeby. skořápku nechávám celou,když potřebuje,sežere ji,když ne,nechá ji tak...
jinak od té doby,co nežere granule snad neměla průjem |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Já krmím Balta granulemi Acana - large breed a nikdy jsme s průjmy neměli problém,ani jinak se zdravotním stavem.Jinak mi s granulemi skvěle poradili jak ve zverimexu,tak u veterináře (ve značce se prakticky shodli)
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|