|
|
|
|||||||
| Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Krmím i granulemi i masem, z větší části masem. Po tom, co tu čtu, tak asi na maso přejdu úplně. Máme ted chvíli granule Acana large breed a zdá se mi, že se Xaře zhoršila srts a když jí češu kartáčem, tak se kroutí, protože jí to svědí. To předtím nedělala. Začala jsem ted podávat obden syrové vejce místo 1x týdně a ten slunečnicový olej každý den. Ještě úplně vysadím granule a uvidíme. Granule od Barona jsme měli taky a nebyl s nima problém, přidávala jsem jí ktomu nahrubo mlété maso od Vetamixu a hovínka měla malé, tmavé. Po Acaně jsou o moc větší a světlejší. Jinak 2x týdně jsem dávala jen maso, třeba skelet, kuřecí stehna, křídla. Ode dneška přecházíme jen na maso. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
pro mě je důkaz,že pes tráví dobře i četnost a objem trusu.po granulích ho má jako plastelínu,po Hillsu,který jsme měli po operaci,to bylo hrozný. ted,když je jen na Barfu,tak chodí 2x denně a hovínka má tvrdý a malý,bere si ze stravy maximum....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
http://www.tobrok.sk
|
u nás to isté. vedľa majú šteňa kaukazáka - 6-7mesiacov a dávajú mu pedigree, má strašný objem trusu, tmavý ale neskutočné množstvo
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Poslednich 14 dni zacala arwen linat,hrebelcuju ji denne nekolikrat a pokazde vycesu velkou hrst chlupu,takove te jemne podsady. je to u tech bytaku normalni,zacit linat v pulce srpna? jo a taky jsem ji objevila na nekolika mistech skoro vypadlou srst,neni to uplne hole misto,ale je tam viditelne mene chlupu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Takovéhle velké línání v srpnu není problém. A ta místa- nejsou tam, kam by si dosáhla zadní nohou? Nemůže to být vydrbané?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
rozdrbat,ale jedno je treba na naprsence a tam nevim. k doktorovi se mi s tim moc nechce,ale zase to nechci nejak podcenit... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Já bych začala od nejjednoduššího: hned odčervit a vykoupat v nějakém pořádném antiparazitárním šampónu. A podle toho co by se dělo dál, tak bych pokračovala. K doktorovi můžes samozřejmě taky, ale jestli se tam nehrneš......
Nemáš v blízkosti kurník? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Vaše fena je před háráním? A nebo, neprodělala falešnou březost a kdy? Taky se musím zeptat, proč necháváte análky čistit? Fena má s vyprazdňováním potíže či trpí průjmy? Monika http://www.wolfdogs.cz/
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
a analni zlazky jsem nechavala cistit jen jednou u prilezitosti ockovani,kdy mi fena zacala vic "sankovat",doktor rikal,ze je mela celkem plne,ted u ni to sankovani cas od casu taky pozoruju.myslela jsem,ze se to delat ma,ze to psovi prijemne neni,pokud s tim ma problem.vcera jsem ji odcervila,zatim se ta hola mista nijak nerozsiruji ani nezhorsuji zda se... |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|