Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2009, 00:02   #13
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Quote:
Originally Posted by gabriela View Post
..., že někteří mají s ocáskem problém a to z mnoha důvodů, nejčastější však opět děti, ( člověk nikdy neví zda našeho psa v mžiku nepozornosti nějaké děcko za ocas netahalo ), a pak je ocas dosti choulostivé místo na hlazení, i též proto, že pokavaď se děcko bojí, jeho strach v každém případě a vždy pes vycítí, ...
No jasne ze to nieje jediny navod, ten pouzivam ja pretoze viem ze Frei je kludna a na deti reaguje s radostou (niekedy az prehnanou, takze tiez ju musim krotit...). Ale aj tak ju vzdy drzim za obojok a hladkam na tej strane hlavy ktoraje privratena k dietatu, aby som ju mala pod kontrolou.

A ono nieje strach ako strach, dieta vylozene vyplasene by som do blizkosti psa nedavala, to staci maly pohyb psa a dieta sa zlakne. Ale take dieta ktore by aj chcelo, ale ta papula je predsa len nanho privelka, sa k chvostu ci zadku predsa len lahsie priblizi. A myslim ze je dobre podporovat ludi v tom, aby naucili svoje dieta nebat sa prilis. Lebo taki ludia vacsinou prave vysvetlia dietatu aj to ze ma hladkat opatrne aby neublizilo a ze sa musi najprv opytat.
saschia jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules