|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Doufám že se jednou konečně dočkám konkrétních odpovědí, ne jako posledně "... ale NĚCO je vidět určitě..." nebo před lety oblíbené "vždyť Vás to nic nestojí, tak co je Vám po tom"... Jestli Helena chce, ať reaguje na ostatní sama. Já v ČB byl poprvé a naposled s Lexinou, když jí bylo šest měsíců. Karel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Vy jste ale otravnej a ukecanej chlap, že vás to baví. Vůbec nechápu, proč bych zrovna vám měla na něco odpovídat. A karty? O kartách nashromážděných p. Hartlem, jsem Vám psala už soukromě. Pan Hartl je nemocen a na návštěvu se necítí, kromě jiného řekl, že je u něj stejně nikdo nevyzvedne a že to nehoří....atd...., samozřejmě budou u něj až bude fit. Velmi se obávám, že tyto karty opravdu CHK klubu nespasí :0( Last edited by Monika; 06-03-2009 at 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No jo, fakt mě hrozně mrzí, že Vás furt otravuju předáním nějakých bonitačních karet, vím že 4 roky které jste zatím k jejich předání měla jsou opravdu krátká doba...
Nemotejte sem prosím karty nashromážděné panem Hartlem, o těch jsem se bavil s ním osobně a už jsou předané. Já se ptám na karty, které máte Vy. To jestli je u pana Harta někdo vyzvedne, nechte laskavě na nás, díky. Pokud je pan Hartl nemocný, existuje služba zvaná Česká pošta ![]() No a k těm otázkám, nechcete na ně odpovídat, protože jsem je položil zrovna já, nebo je v tom něco jiného? Řeknu Vám proč byste na ně měla odpovědět - protože jinak se Vás na ně stejně brzo zeptá někdo jiný. A snad se nebojíte odpovědět na pár jednoduchých otázek... No nic, teď budu na chvíli u počítače až později večer, takže máte dost času se rozhodnout, jestli není pod Vaši úroveň odpovídat nějakému otravnému a ukecanému Skoupému ![]() Karel Skoupý |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím všechny diskutující,jmemuji se Happy Wolf Kanýčo,jsem dcera svýho tatínka Unkase a dnes mám narozrniny - 4 měsíce.Jsem krásná a zdravá vlčí princezna a Vaše debaty jsou k ničemu,to pochopíte až vyrosteme( my H Kanýčo) a vy budete jenom zírat,jaký šikovný a zdravý děti splodily můj tatínek a maminka,čau na svodech a bonitacích,do tý doby radši mlčte! Čau Happy a její smečka.Vok
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|