|
![]() |
#1 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Na Evy server jsem dala odkaz proto že jsem bylo o to požádána. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj Danielo, jenže já o takové feně nevím, proto chci to jméno vědět. Ano, je možné, že se někdo někde poradkyně ptal na nějaké konkrétní spojení, ale přes chovatelskou komisi takový návrh prostě neproběhnul. Tudíž je možné, že: a) Dana to zapomněla přetlumočit do celé CHK, b) to nebyla oficiální žádost majitele feny, ale třeba jen neformální rozhovor, prostě typ" a co bys řekla na spojení psa X a feny Y,....", c) nic takového se nestalo a nikdo nikomu nic nezakázal....
Proto bych chtěla vědět, jestli ta fena vůbec existuje nebo je to jen nějaká provokace? (čímž neříkám, že od tebe úmyslná) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ona Heli právě že není okurková sezóna, nezapomeň že je před schůzemi
![]() Moc by mě zajímalo, jak se maskovali, aby je Dana a Oskar neviděli, že je poslouchají když se "tajně domlouvají". Celkem jsem se na to i těšil - bohužel kohosi opustila "odvaha", protože on tam přijel i Oskar, a do toho už se trefuje hůř než do Dany, která nemá dar "mluvit z placu" (prostě i když je ukecaná, není řečník). A podobných příkladů taky můžu uvést spoustu. Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Karle, proto je taky to okurková v uvozovkách...
O tom, že to je celé účelové (jako bohužel spousta dalších věcí včetně věčného Roccova plivání špíny na všechny a na všechno, co je spojeno se současným Klubem), a že to v důsledku naštve, znechutí a odradí akorát spoustu lidí, kteří buď s ČSV sotva začali nebo mají možná chuť začít, to mi nikdo nevyvrátí... ![]() Spoustu těch, co s ČSV něco společného mají nebo měli, už to totiž odradilo dávno a v důsledku to vše dělá jen medvědí službu plemeni! (Proto mě, Danielo, docela mrzí, že ses k tomuto propůjčila... Byť možná nevědomky.) Člověk nechce sklouznout do bulvárních manýrů protistrany, tak si spoustu věcí (na které když si vzpomene, tak se mu až zvedá žaludek) nechává pro sebe. A možná je to chyba... Na druhou stranu si říkám - koho zajímají naše vnitřní rozepře a povětšinou osobní prapříčiny sporů? (Na které tak umně někteří - nebo spíš některé - nabalují "chovatelské problémy" ![]() Last edited by Helenasotis; 05-03-2009 at 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Quote:
Dobře víš že jsem podobnou situaci řešila sama, když jsem předloni žádala o krycího psa, který mi z pro mně dosut neznámých důvodů nebyl povolen. Následující rok mi byl doslova milostivě přiklepnut. Po nakrytí ale nebylo toto spojení zájemcům doporučováno. Proč, to stále nechápu. Krytí italskými psy kteří v sobě nesou krev tady již téměř neexistující není žádoucí. Proč? Jestli jsem tedy založila toto téma, tak jen za účelem vysvětlení proč Unkas není pro fenu XY vhodný. Předpokládala jsem že chovatelská komise i výbor ví o jekou fenu se jedná, neboť ty sama jsi mi říkala, že chovné páry se probírají v tomto okruhu funkcionářů. Na Rocco stránkách se vedla plamenná diskuze s majitelkou feny a mně připadalo vhodné se jí zastat. Zrovna z výše uvedeného důvodu. Že nyní, když jsem požádala o zvěřejnění jména feny mlčí je pro mě samou dost nepřijemné, protože si připadám jak blb. Na druhou stranu ale chápu, že si jako začíbnající chovatel nechce proti sobě poštvat hlavního poradce chovu. A ještě k těm výsatavám - na nich chov opravdu nestojí, jsou jen hodně drahou zábavou. Chápu že nekoho může nemístný komentář odradit od dalších výstavních pokusů i mě se to přihodilo. Na své druhé výstavě s Agarem jsem se od rozhodčí dozvěděla že má pes - můj nejkrásnější pes na světě - hlavu jako starosta a odešla jsem se slzami na krajíčku s VD. Dnes má hlavu jak dva starostové a já ho mám dvakrát tolik ráda. na výstavu jsem ho už nikdy nepřihlásila.Podobné poznámky od rozhodčích už mi dnes příjdou úsměvné - např. japonský psíček v Brně ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Teď nevím, zda narážíš na náš rozhovor, kdy jsem sama řekla, že je škoda, že je Mio Greyovým vnukem (ano, kvůli množství Greyovy krve v populaci). Rozhodně si ale nejsem vědoma toho, že bych mluvila o jeho omezeném využití v chovu??? (Ostatně z jakého titulu já bych o tom mohla mluvit?) Nebo narážíš na slova někoho jiného? Last edited by Helenasotis; 05-03-2009 at 22:37. Reason: překlepy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jestli bereš můj příspěvek o tom že se hodlám zeptat zde na wolfdogu, protože tady je vetší pradvěpodobnost odpovědi jako domluvu, tak ano. Jsme veřejno tajně domluveni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|