|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#24 | |
|
Junior Member
|
Quote:
kiedys probowalem wychowac na warzywkach dwa oposy krotkoogonowe typowi mieso i owadozercy przechodzili u mnie pranie mozgu natezeniem owszem cos musialy jesc wiec jadly co jest a ja bylem zadowolony ze swojej glupoty przeszlo mi na cale szczescie po tym jak musialem wyjechac na kilka dni i kiedy przyjechalem odebrac moje oposy od rodzicow ujrzalem jak wcinaja pokarm miesny z ogromna radoscia w oczach wtedy zrozumielem ze ot ze mna jest cos nie tak a nie z nimi jelsi chodzi i Bhime tez mialem okres marzen ze jak tylko dorosnie to wychowywac go bede tylko wege no coz dorosl zdobylem pokarm zaczalem dawac no i czul sie na nim calkiem dobrze jednak po kolejnym zagrzyionym oposieprzed domem i ogoloconym do kregoslupa sie na wegetarianizm by jak w raju wilk lezal obok baranka sam moge sobie marzyc o tym ze fajnie by bylo wyszperac takie jedzonko gdzies co by bylo doskonale i wegetarianskie jednak wiem ze pewnei nigdy do tego nei dojdzie tak wiec zgadzam sie z Kamila ze przesada jest robienie na sile ze zwierzecia mesozernego wegetarinina tylko dlatego ze sie samemu jest wegetarianinem i odwrotnie kamrmienie papugi miesem wolowym z hamburgera (choc czy ja nazwalbym to wolowym miesem tego nie jestem pewien ) ................. i choc mam ciegle napady myslenia jakby to bylo milo miec wegetarianskiego psa nadal zachowuje zdrowy rozsadek acha jeszcze jedno jestem z siebie dumny jadla tylko gruszki i rozne koleczka do mleczka oczywi scie suche egfekt byla chuda niemilosiernie nadpobudliwa i ciagle gryzla pokarmu dla fretek nei chciala jesc juz wogole znajoma doszla wiec do wniosku ze osiagnela SUKCES czasami marze sobie o wegetarinskim psie ale tez marze o fruwaniu fajnie sobie pomarzyc Robert |
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|