Quote:
Originally Posted by rocco
Hmmm, od té doby, co kontrolu prvních vrhů dělá někdo, kdo nikdy neodchoval aništěně se není čemu divit  . Ale na druhou stranu, ajk znám některé "chovatele" ČSV, tak si toho ani nevšimli, hlavně, že majitel prošel "lustrací"  
|
Ahoj, všem vám děkuji za cenné rady!Jen chci pro doplnění a uvedení všeho na pravou míru napsat pár věci. Jelikož si nemyslím, že by v tomto případě byla vina na straně chovatele od kterého fenku mám. Když jsem si malou vlčici přivezl, tak jsem kýlu nezaznamenal a to jsem jí prohlížel opravdu důkladně!. Všiml jsem si jí až tak po čtrnácti dnech a to byla velikosti cca. 2mm.Teď má velikost sotva tak malinkého hrášku a naštěstí se dále již nezvětšuje.Samozřejmě nic nehodlám podcenit, hlavně potom jaké zdravotní potíže měla moje minulá fenka než zemřela ( To jsem na veterině téměř bydlel). Tak že jsem teď schopný navštívit veterináře se sebemenší hloupostí . V tomto případě opravdu nevidím žádné pochybení chovatele a ani poradce pro chov. Věřte mi, že pokud by s maličkou bylo něco v nepořádku, rozhodně bych nebyl zticha a chovatele bych tu nebránil.