![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
ubicazione: Kovčín
|
![]()
Dráče jede na oba dny. Chcem se taky mrknout na kluky a když už tam pojedu, navštívím i kamarády brňáky. A taky si myslím, že když je někdo prezident slovenské kynologické unie (či jak se ta jejich instituce přesně jmenuje), měl by mít přehled o všech plemenech, přestože sám chová lovecké psy..
Kdo nejste přihlášen (zejména moraváci), přijďte aspoň na "čumendu" ať se taky vidíme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Karel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Děkuju za opravu.
Jinak přesně tohodle významu jsem o něm dostala informace, takže jsi mi to jen potvrdil. Už se na tu výstavu docela těším. Doufám, že se nás tam sejde co nejvíc. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj všem, může mi někdo prosím vysvětlit jak to funguje na té výstavě? Myslela jsem, že se ČSV vystavují jen v sobotu..čsv zatím nemám, tak jen chodím koukat, akorát sem zatím byla vždycky jen v sobotu, tak mě právě zajímá co že se to děje v neděli? Díky Iva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tohle jsou v podstatě dvě výstavy v jedné. Každý den je jedna výstava, na které se vystavují všechna plemena. To znamená i čévéčka. Akorát je pokaždé posuzuje jiný rozhodčí, ale jinak jsou obě výstavy rovnocenné. Můžeš se zúčastnit buď obou a nebo jen jedné lhostejno které. Záleží jen na tobě. Takže v neděli se bude dít to samé co v sobotu, akorát tam možná budou jiní psi. Stejně tak na konci každého dne bude i velká cena národních plemen.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Než jsem to odklikla, tak mě Karel předběh
![]() Iva |
![]() |
![]() |