Vai indietro   Wolfdog.org forum > Česky > Výstavy psů

Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat...

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 01-06-2009, 01:43 PM   #1
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

L'avatar di Marianka.W

ubicazione: Kovčín
predefinito

Dráče jede na oba dny. Chcem se taky mrknout na kluky a když už tam pojedu, navštívím i kamarády brňáky. A taky si myslím, že když je někdo prezident slovenské kynologické unie (či jak se ta jejich instituce přesně jmenuje), měl by mít přehled o všech plemenech, přestože sám chová lovecké psy..

Kdo nejste přihlášen (zejména moraváci), přijďte aspoň na "čumendu" ať se taky vidíme.
Marianka.W jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-06-2009, 01:59 PM   #2
alexa
Junior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Marianka.W Visualizza il messaggio
Dráče jede na oba dny. Chcem se taky mrknout na kluky a když už tam pojedu, navštívím i kamarády brňáky. A taky si myslím, že když je někdo prezident slovenské kynologické unie (či jak se ta jejich instituce přesně jmenuje), měl by mít přehled o všech plemenech, přestože sám chová lovecké psy..

Kdo nejste přihlášen (zejména moraváci), přijďte aspoň na "čumendu" ať se taky vidíme.
Jmenuje se to Slovenská kynologická jednota (SKJ) . A pan Štefík zná ČSV velmi dobře a má je rád, je to jeden z lidí, kteří se zásadním způsobem zasloužili o mezinárodní uznání tohoto plemene.

Karel
alexa jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-06-2009, 02:10 PM   #3
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

L'avatar di Marianka.W

predefinito

Děkuju za opravu.

Jinak přesně tohodle významu jsem o něm dostala informace, takže jsi mi to jen potvrdil. Už se na tu výstavu docela těším. Doufám, že se nás tam sejde co nejvíc.
Vecchio 01-06-2009, 02:30 PM   #4
Join
Junior Member

Invia un messaggio tremite ICQ a Join
predefinito

Ahoj všem, může mi někdo prosím vysvětlit jak to funguje na té výstavě? Myslela jsem, že se ČSV vystavují jen v sobotu..čsv zatím nemám, tak jen chodím koukat, akorát sem zatím byla vždycky jen v sobotu, tak mě právě zajímá co že se to děje v neděli? Díky Iva
Join jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-06-2009, 02:46 PM   #5
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

L'avatar di Marianka.W

predefinito

Tohle jsou v podstatě dvě výstavy v jedné. Každý den je jedna výstava, na které se vystavují všechna plemena. To znamená i čévéčka. Akorát je pokaždé posuzuje jiný rozhodčí, ale jinak jsou obě výstavy rovnocenné. Můžeš se zúčastnit buď obou a nebo jen jedné lhostejno které. Záleží jen na tobě. Takže v neděli se bude dít to samé co v sobotu, akorát tam možná budou jiní psi. Stejně tak na konci každého dne bude i velká cena národních plemen.
Vecchio 01-06-2009, 02:54 PM   #6
cheynee
Junior Member

L'avatar di cheynee

predefinito Jsem pomalá...

Než jsem to odklikla, tak mě Karel předběh

Iva
cheynee jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-06-2009, 02:53 PM   #7
Anarvin
Junior Member

ubicazione: Černá Hora
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da alexa Visualizza il messaggio
Jmenuje se to Slovenská kynologická jednota (SKJ) . A pan Štefík zná ČSV velmi dobře a má je rád, je to jeden z lidí, kteří se zásadním způsobem zasloužili o mezinárodní uznání tohoto plemene.

Karel
Ano, nějak tak nám to bylo o panu Štefíkovi sděleno a byl před námi moc pochválen, tak už se na něj těšíme
Karle ty se nepřijdeš podívat či soutěžit?
Anarvin jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-06-2009, 03:35 PM   #8
alexa
Junior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Anarvin Visualizza il messaggio
Ano, nějak tak nám to bylo o panu Štefíkovi sděleno a byl před námi moc pochválen, tak už se na něj těšíme
Karle ty se nepřijdeš podívat či soutěžit?
Přihlášení nejsme, ale když mi to vyjde, tak bych se chtěl přijít podívat aspoň jeden den - myslím že bych se tam dostal spíš asi v sobotu. Ale ještě nevím, jestli mi do toho něco nevleze.

Karel
alexa jest offline   Rispondi quotando
Rispondi

Strumenti della discussione
Modalità di visualizzazione