![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Moje też się nie boją, nawet w sobotę u nas na ośrodku na weselu już miały trening
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Huki nie są aż tak straszne, wiele psów gorzej znosi świszczące fajerwerki.
Tak po prawdzie to pamiętając o tych psach, które trzęsąc się ze strachu wciskają się w najdalszy kąt łazienki - powinniśmy sami rezygnować z puszczania tych fajerwerków. Jako miłośnicy psów . Mam na myśli miasto, gdzie w blokach psiaków jest sporo i znakomita większość tą sylwestrową noc przeżywa jako potworną traumę ![]() Niech ich serduszka nie walą jak oszalałe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Traume ma najwieksza u nas Trejsi-co sylwester to seria atakow padaczki...
![]() My jestesmy u Sssmoka, przygotowania pelna para ![]() Zyczymy wszystkim udanego Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
U Sssmoka powinno być spokojniej.
![]() Od nas też dla wszystkich wszystkiego dobrego!
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Chodź Unka jest młodziutka, to już w tym młodym wieku nie straszne jej są strzały i kolorowe ognie, bo u mnie już od ok. tygodnia ludzie strzelają - nie powiem żebym była z tego zadowolona, bo przedwczoraj miałam "gwiazdy" zaledwie kilka mtrów nad głową
![]() U nas w domu zwierzęta nie boją się wybuchów, ani też burzy i mam nadzieję, że podczas wieczornej kumulacji HUKU, Uni udzieli się spokojne zachowanie reszty. Zobaczymy...... NA NADCHODZĄCY NOWY ROK - ŻYCZĘ POGODY DUCHA I WIELU SUKCESÓW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
U nas przygotowania w pelni... zaraz lecimy na sale.... Bure tez juz gotowe....
![]() ![]() A przy okazji chcialabym Wam wszystkim zyczyc szampanskiej zabawy do białego rana; psom, aby byl to CICHY i SPOKOJNY Sylwester. A kiedy już wskoczycie w rok 2009, to niech on bedzie on dla Was lepszy od poprzedniego! ![]() Szczesliwego Nowego Roku! ![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Pan już prawie pod krawatem, paniusia na szpilkach i Eury też nie zamierza przespać Sylwestrowej nocy. Cały dzień wytrwale ćwiczył, aby zabłysnąć na parkiecie - może ktoś go dostrzeże i zaprosi do "Tańca z Gwiazdami"
![]() Tańce standardowe : pozycja wyprostowana, przednie łapy ugięte pod kątem prostym i obrót na lewej łapie bioderka w prawo i zmiana kierunku obrotów .... a po Noworocznym toaście ![]() ![]() I jak tu takiego "dansiora" nie zabrać na bal ??? ![]() Więc "just dance" !!! Do Siego Roku !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|