|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Co sie sprawdzilo - stara dobra metoda na "FUJ". Od malego uczymy szczeniaki, ze "FUJ" albo "NIE" ma blokowac dane zachowanie... Potem juz trzeba tylko obserwowac i z odpowiednim refleksem rzucac "FUUUUJ!"... ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
A my się dołączymy do wątku zdjęciowo.
![]() Cekin generalnie jest zachwycony zainteresowaniem Furii. Czenna przeważnie też ...ale nie zawsze...
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 12-12-2008 at 22:03. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Hej!
Bardzo Wam zazdroszczę, że macie koniki - tego marzenia, to już nie spełnię (no chyba, że wygratm w totka) Jakbym miała mieć ogierka to tylko ciemnego rasy (?) zimnokrwistej (chyba dobrze). ![]() Dla mnie najfajniej ogląda się galerię Cayo - to świetne zdjęcia - szczególnie pod względem ujęć. A ja jestem jednym z ludzi, którzy na ich widok śmieją się "do kompa" - fajnie macie! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Graba, nigdy nie wiadomo, nigdy nie wiadomo
Szczególnie,że tak na prawdę, utrzymanie konia u siebie (kupując siano,owies,słomę...) cenowo jest takie samo (albo i tańsze) jak utrzymanie wilczaka. Serio. Liczyliśmy. Bez kompromisów u żadnego zwierzaka.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
To ja się tez dołącze do sesji zdjęciowej.
Czambor styczność z końmi miał w wieku 3 miesięcy, ale się ich bał i reagował ucieczką na kazdy ruch. W wieku 7 miesięcy miał możliwość obcowania z kucami. Początkowo było badanie przeciwnika. ![]() Potem gonitwa , ataki i niezła zabawa. ![]() Jednak kuce są złośliwe i raczej mało co się boją więc przypuściły kontratak. Potem one goniły czambora, a on nie wiedzioał gdzie się schować.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
|