|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-11-2008, 16:11 | #61 | 
| VIP Member |   

Przepraszamy mamusię.. pojechałam po mieczu    | 
|   |   | 
|  10-11-2008, 16:14 | #62 | 
| Moderator |   

e tam, nie ma problemu    | 
|   |   | 
|  10-11-2008, 21:06 | #63 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2007 
				 |   

Ja też wszystkim dziękuje za wspólnie spędzony weekend. Dziękuje za miłą atmosfere na wilczakobraniu i na wystawie oraz jak zawsze serdeczne przyjęcie i gościnnosć. Co do sędziego to czambor też ma łapy żle i oko za ciemne i za lekki jest. Ale tym nie należy się przejmować bo każdy inny zobaczy coś co mu się nie podoba i nie koniecznie musi to być zgodne ze wzorcem. Jedno co dodam to mnie ten weekend wymęczył i teraz odsypiamy z psiakiem. Oczywiście gratulacje dla zwycięzców bo Zygi i Hera byli wspaniali jak zawsze. | 
|   |   | 
|  13-11-2008, 17:48 | #64 | 
| VIP Member |   

Ehhhh.... milo bylo.... po sporej przerwie znow sie z Wami spotkac....  Przy okazji chcialabym podziekowac Maci za pomoc w robieniu zdjec i jefcie za wystawienie Jolly....  Dorzucam jeszcze fotke dumnych zwyciezczyn (reszta fotek znajduje sie w galerii):  Dodatkowe gratulacje kieruje dla tak skromnych Mlodziezowych Zwyciezcow Polski, czyli dla Czambora i Enfys, bo jakos ich wlasciciele zapomnieli sie pochwalic...  Ja tez nie moge narzekac.....  Wystawialam 3 psy, wrocilam z 3 zadowolonymi z siebie psami, trzema pieknymi pucharkami, tytulem Zwyciezcy Polski (dla Balroga) i Najlepszego Weterana (dla Jolly)... Sukcesik opilismy juz w domu.... piwem dla psow....   
				__________________ | 
|   |   | 
|  14-11-2008, 11:03 | #65 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |      My także dołączamy się do gratulacji dla wszystkich a szczególnie dla Jadiel  bo to siostra naszego Jotuna | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |