![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Miło nam, mam też trochę zdjęć z dnia dzisiejszego, ale to już nie takie, jak Ewa robi
![]()
![]() |
#3 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() ![]() Biedny, skrajnie zestresowany i zastraszony Baaj w swojej klatce - więzieniu ![]()
![]() |
#4 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
No przecież widać - miska w pysku żeby szorować nią po kratach jak w więzieniu
![]()
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jak zobaczyłam zdjęcie Baaja z kijem nie mogłam się powstrzymać : to zdjecie Mamy Baaja jak ten był w jej brzuchu
A Baaj wyrasta na pięknego wilczaka, ale jakoś tak dziwnie mi go chwalić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
AD, to niesamowite jak Baaj szybko rośnie...
Ja pamiętam jak nie dalej niż... 8 czy 9 miesięcy temu pisałaś, że czekasz na swojego wilczaka, a patrząc na zdjęcia widzę wielkiego, dostojnego psa, który w żadnym wypadku nie przypomina szczenięcia. A oglądam bardzo regularnie tylko po cichutku... i tu i na DGM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|