![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
No fakt - lepsze od sterylizacji są wpadkowe mioty.
![]() |
#3 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Konkretnie to nie na klatce, tylko na swoim śpiworze, który miał w klatce. Dwa mleczaki zgubił też na zabawce własnej. Poza tym wiele się na tej sytuacji nauczyłam i jakoś pies komplet zebów ma, a w klatce zostaje. Tylko myśleć trzeba. Czasem nie wszystko się wie z góry, ale akurat, że pies i suka w cieczce [niepilnowane] = miot, to wie nawet dziecko.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nigdy nie byłam dobra z matmy, ale jak mamy juz 6 to przyrost miotów może okazac się potęzny! Biorąc pod uwage niechęc do klatek, sterylizacji, decyzję o pozostawieniu wszystkich w domu jak i nieumiejetnośc upilnowania raptem DWÓĆH to... no niezła przyszłość.
Tak przy okazji.. czy za takie numery nie wylatuje się z ZK ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Nie wiem, ja w takiej sytuacji chyba jednak wykazałabym ciut więcej pokory... Bo chamstwem i bluzgami nikogo się nie przekona, a gimnazjalne fochy zaszkodzą tylko psom.
![]() |
#7 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Tylko szczerze mówiąc ja bym od tak nastawionej do świata osoby nie chciała wziąć psa - tak wiem, przeczytałam, że wszystkie szczeniaki zostaną u was...
(...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) Last edited by AngelsDream; 30-10-2008 at 16:36. Reason: Poprawiłam literówkę, bez ingerencji w treść. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
O proszę - kogoś konkretnego masz na myśli, czy rzucasz ot tak kolejne miłe opinie? [Chodzi mi o świra...]
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Fochy nic nie zmienią, jest jak jest.
Konsekwencje i tyle. Jak przekraczam prędkość to wiem że mogą cyknąć mi kosztowną fotkę i nie mówię 'gupi fotoradar', tylko ewentualnie 'ale gupek jestem, dałem się złapać ![]()
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Owszem, ZAGROZENIE dla Ciebie, jesli tak przewiduje regulamin.
Czy to cos zlego,że chciałabym abys przestała byc członkiem Zk? Moze jako "potencjalny" hodowca czy nawet zwyczajny wlasciciel rodowodowego psa nie zyczę sobie aby w szeregach organizacji, do której naleze, byli tacy ludzie? Moze dla mnie przynaleznosc do oficjalnej organizacji kynologicznej jest czyms wiecej niz tylko oplacaniem skladek? Po to sa regulaminy aby ich przestrzegac i moze czas zaczac szczycic sie tym, ze jestesmy prawi i pietnowac tych którzy oszukują i kombinują? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Świetnie, gdyby wszyscy tak myśleli to strach się bac ile bezdomnych zwierząt błąkało by się po ulicach i w jaki "humanitarny" sposób rozwiązywano by ich "problem". Bo schroniska nie miały by racji bytu, były by jeszcze większymi rozmnażalniami niż bywają obecnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak już niedługo pojadą one do nowych domów....Znów niektórzy "mijają" się z prawdą...
![]() |
![]() |
#15 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Tak przeczytałam na "konkurencyjnym" forum.
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
ale nie jesteś specjalnie zdziwiona?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Tak w sumie to nie i czekałam aż prawda wypłynie.... Bo tak jest prędzej czy później...
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Więc właśnie, jakoś ciężko było brać za dobrą monetę tamtejsze deklaracje.
ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu,żeby maluchy (bo co one winne?) znalazły kochające domy. Kłopot w tym, i to było przedmiotem dyskusji, jak nie dopuścić do rozmnażania tych psiaków w przyszłości. jeśli ogłoszenie pojawiło sie na jakimkolwiek innym forum to znaczy po prostu, że facet jednak chce zareklamowac miot..co było, niestety, do przewidzenia... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|