|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  30-10-2008, 10:23 | #1 | 
| Member |   

Dzięki również w imieniu Daniela za gratulacje i życzenia. Niebawem Daniel, mam nadzieję po usunięciu awarii komputera, sam pojawi się na forum z nowymi fotkami maluchów.  Pozdrawiam Bożena 
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  22-11-2008, 23:41 | #2 | 
| Wilczasty : Foto |   
				__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  23-11-2008, 15:31 | #3 | 
| Ardal Conall |   

ŁAKOMCZUCHY!!!  cale szczescie ze nie ma filmiku jak ten jeden sie posilal, bo na tym wyglada na baaaaardzo zadowolonego  Przepiekne szczeniaczki!!! a mamusia jaka dumna  gratulacje | 
|   |   | 
|  25-11-2008, 21:59 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2008 Location: Łódź 
				 |   

Suuuuuuper, poprosimy o więcej filmików no i zdjęć   | 
|   |   | 
|  01-01-2009, 16:32 | #5 | 
| Ardal Conall |   

No to wypada sie przedstawić   I pochwalić się!!! Jestem nowym SZCZĘŚLIWYM właścicielem Ardala     Tak tak, Ardal Conall ma nowy dom i z każdą chwilą czuję się w nim coraz pewniej. Poznał już wszystkie kąty, wybrał sobie miejsce i pozwala sie obserwować całymi godzinami. A śmiechu przy tyle co śniegu w bajkach Andersena  Ogromne podziękowania dla Daniela, Pinkówy i Maxa za super szczeniaczka!!!      :kla  tsch Obiecujemy pokazywać się często gdzie tylko będzie możliwość. | 
|   |   | 
|  01-01-2009, 17:06 | #6 | 
| Member |   

Witamy i życzymy wielu radości   . Mamy nadzieję na rychłe spotkanie. Ja z Maxem na wystawy jeżdżę już tylko towarzysko, bo ani mnie one nie bawią ani jego, ale dzieciaki przyjedziemy poznać. Może w maju na łódzkiej się spotkamy. Mamy nadzieję na dużą ilość zdjęć i relacji o małym potworku  . Pozdrawiam Bożena 
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  02-01-2009, 12:59 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Warszawa 
				 |   | 
|   |   | 
|  05-01-2009, 09:36 | #8 | 
| Ardal Conall |   

Wieczorami Ardal przeistacza się w... ŻABĘ  a tak naprawdę to nauka pływania dla psów. Ćwiczymi styl klasyczny, na razie na sucho  W Łodzi w maju na pewno się spotkamy, chocby z kilku powodów o ktorych na razie wie jedna tylko osoba  Jak sie uda to Ardal pójdzie pobiegać, będzie miał już pół roku  Pewnie i tym razem Max rozpozna swojego synka  Okazji do spotkania będzie mnóstwo, tak czuję  Fotki będą tylko muszę odnależć aparat. Mam nadzieję że zrobie to zanim Ardal mnie uprzedzi hehe. Pozdrawiamy serdecznie i wracamy do śniegowego szaleństwa     | 
|   |   | 
|  05-01-2009, 20:26 | #9 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  05-01-2009, 20:52 | #10 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |    My też witamy nowego w wilczakowym stadzie   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |