|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Taki temat już był co nie przeszkadza aby go wznowić bo jest uroczy. Warto tam zajrzeć.
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9018 Shaluka, Tobie oczywiście ogromne GRATULACJE !!! i NAJLEPSZE ŻYCZENIA !!! My nie mamy małych dzieci w domu nad czym bardzo ubolewamy (niestety moje dorosłe latorośle są trochę w tym temacie leniwe) ale myślę, że moje wilczaki stanęłyby na wysokości zadania. Max broniłby maluchy przed ciekawską Ereshką a Ereshka zapewne chciałaby sobie malucha zawłaszczyć na wyłączność i też nie odstępowałaby go na krok a maluch z czasem wszedłby im na głowę. Tak bym chciała tego doświadczyć. To się nazywa dorosnąć do roli babci. Eh... Pozdrawiam Bożena
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Serdeczne gratulacje shaluka
![]() Temat dla mnie ważny chociaż takie maleństwo miałam w domu jakieś dwa lata temu ![]() Myślę o powiększeniu rodziny o wiczaka kiedy już córka będzie trochę bardziej zsocjalizowana. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
No właśnie Bożenko, nie mogłam go znaleść, a teraz każdą wolną chwilę poświecam na dopieszczanie psiaków i sprzatanie
Bozenko o takiej babci sie marzy, teraz musisz tylko czekac AgaWó. Świetna fotka Sylka odpowwiedzialne podejscie, oby tak dalej. Graba, niedlugo tez sie pewnei o tym przekonam, ale fakt maleństwo jest jak wilczak - nieprzewwidywalne Btd i reszta.. dziekuje z gratulacje, maly wazyl 4100g jak sie urodzil, wiec przyjmuje bez skruchy |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Silver Power
|
Shaluka GRATULACJE !!!
Ja z ogromnym rozczuleniem wspominam takie chwile: ![]() Turlały się po podłodze , turlały a po zabawie mała Ola przysnęła ![]() Akrobacje Oleńki ![]() Oczywiście mała włascicielka zawsze tłumaczyła Brendzi w co będą się bawić ![]() Brenda najchętniej nie wychodziłaby z pokoju dziewczynek ![]() Oczywiście i dziecko i pies musza się nauczyć co komu wolno... U nas każdego wieczoru gdy dziewczynki idą spać Brenda otwiera ich pokój i sprawdza nosem czy obie są już w łóżkach. Robi przy tym troche hałasu skacząc na klamke ale jest to taki codzienny rytuał, którego nie można jej oduczyć Shaluka przed wami piękne wspólne chwile. Pozdrawiamy gorąco. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Shaluka, ja tak trochę offtopic...
Znasz ideę noszenia dzieciaczków w chuście? Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że to naprawdę super sprawa, ułatwia większość życiowych sytuacji związanych z posiadaniem małego dziecka (doświadczone mamy potrafią już noworodki nosić) Jakby co to służę pomocą i radą bo myślę że mogłoby się to sprawdzić w sytuacji małe dziecko, długi spacer itp. Trzymajcie się ciepło bo już listopad za pasem. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Licho nie śpi...
|
Shaluka, GRATULACJE
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
No to jeszcze raz
Aga ogromne gratulacje!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wilczy Duch
|
Dzięki jeszcze raz
Sylka, czytalam o tym i myslalam, ale na razie nawet tego w sklepach nie widzialam ( Sulejów to maaala miescinka, Piotrkow tez nie grzeszy iloscia ludzi), mozesz cos wiecej mi o tym napisac, ale moze na mojego meila [email protected], zeby tu nie marnowac miejsca |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|