Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Vlci a vlčáci

Vlci a vlčáci Vše o zvířatech podobných ČSV... Informace o jiných vlčácích: Saarloosův vlčák, Italský vlčák (Lupo Italiano)...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-11-2004, 18:49   #1
nn
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Mirkawolf1
Ted te asi zklamu. Ja jsem momentalne v Belgii, takze jsem je koupila tady, v Bruselu. Maji dva ruzne druhy, takove ty klasicke ctvercove, s obrazkem nahore a kalendariem dole. Dalsi jsem koupila nahodne v Madridu a jeden obrovsky jsem dostala jako darek od znameho z Nemecka.

Do Cech se daji kalendare objednat i od firmy www.amazon.com Plati se pres kartu a zasilaji to obratem. Cenove si nejsem jista.
Tady stoji kalendar od 9,50 do 13 euro.

Mirka
Joo, v Belgii se to asi nakupuje, co? Jednou jsem tam byla a všechny peníze, co jsem s sebou měla, jsem utratila za překrásnou sošku vlků

Tady u nás se právě kalendáře s vlky také dají sehnat, akorát jen horko těžko. Mám dva ty velké ze starších let, které mi byly koupeny ve zlevněných knihách, a tento rok mi ještě poslední měsíc poslouží takový docela maličký kalendáříček. Popravdě, taky jsem ho dostala, takže ani nevím, kde byl koupený ^^'

I když ono to shánění není asi tolik efektivní, z vlastní zkušenosti vím, že něco s vlky objevím třeba když to nejméně čekám. Jako nedávno - v Praze se ještě moc nevyznám, odbočila jsem omylem jinou cestou a hned jsem narazila na obchod, kde měli ve výloze překrásného plyšáka )
nn jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules